Ads Top

Σταματέλος: «Έτοιμος ο Ρέαπτσιουκ, αλλά δύσκολα θα παίξει με ΑΕΚ»


Ακούστε τα όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος!


Την αίσθηση ότι ο Πέντρο Μαρτίνς δύσκολα θα ξεκινήσει τον Όλεγκ Ρέαπτσιουκ στο αυριανό ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως «μόνο τον Χασάν έχει βάλει αμέσως. Ο Χολέμπας, άλλωστε, είναι ξεκούραστος, που τα έχει πάει μία χαρά μέχρι τώρα, παρά το γεγονός ότι είναι σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία. Μπορεί να μην είναι και στην αποστολή ο Όλεγκ».

Από εκεί και πέρα, τόνισε ότι «η κατάσταση του Χασάν απασχολεί τον Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνς βλέπει το πώς πάει η επιστροφή του ή θα χρειαστεί να κινηθεί για επιθετικό. 

Έχει επιστρέψει καλά ο Αιγύπτιος, αλλά αυτό εξαρτάται και με το πώς πέρασες τον κορωνοϊό.

Ο Καμαρά, για παράδειγμα, άργησε να επανέλθει και ο Χασάν ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Αξιλογούν την κατάσταση μέρα – μέρα».

Όσον αφορά τις σκέψεις του Μαρτίνς για το ντέρμπι: «Έχει βάλει και τον Βαλμπουενά στις προπονήσεις αντί του Φορτούνη. Στην τελευταία προπόνηση συνήθως κάτι δείχνει. Έχω ενστάσεις και για το 4-3-3. Αργά το Σάββατο ή το μεσημέρι της Κυριακής βγαίνει η ενδεκάδα. Από αύριο ξεκινάει ένα φορτωμένο δίμηνο, με πρωτάθλημα και το αναβληθέν παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πάει δύο μήνες χωρίς ανάσα και για αυτό μιλάμε για διαχείριση και καλύτερο ροτέισον το επόμενο διάστημα».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.