Ads Top

Μεγάλες εκπλήξεις από Μαρτίνς στην 11άδα του Ολυμπιακού!


Δείτε τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, δείτε πως θα παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό!



Αναλυτικά, η 11άδα που ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει ο Μαρτίνς, αναμένεται να αποτελείται από τους: Σα, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Ο Μαρτίνς έδειξε στην τελευταία προπόνηση ότι έχει καταλήξει στο 4-3-3. Στην άμυνα συμπεριέλαβε τους Σα, Ανδρούτσο, Σεμέδο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ, ενώ στη μεσαία γραμμή όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει το σχήμα με Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκη. Το οποίο ο Μαρτίνς χρησιμοποιήσει κατά κόρον στο πρώτο μισό της σεζόν.

Στο δεξιό άκρο της άμυνας ο Μαρτίνς ξεκίνησε βασικό τον Μπρούμα, αλλά κάποια στιγμή δοκίμασε και τον Ραντζέλοβιτς στη συγκεκριμένη θέση. Ενώ αριστερά επέλεξε τον Βαλμπουενά. Τον οποίο κάποια στιγμή άλλαξε για λίγο με τον Βρουσάι. Με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι ο Μαρτίνς είχε επιλέξει να αφήσει εκτός αποστολής για το ματς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικού, τους περισσότερους από όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, μεταξύ των οποίων και τον Φορτούνη. Ωστόσο, τελικά αποφάσισε να επενδύσει στον αγαπημένο του σχηματισμό και να επιμείνει στον Βαλμπουενά και τον Μπρούμα, ο οποίος πήγε καλά στο Αγρίνιο.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.