Ads Top

«Παίκτη από το NBA φέρνει ο Ολυμπιακός!»


Μεταγραφή - σουτέρ από το NBA ο Ολυμπιακός ετοιμάζει ο Ολυμπιακός - Φέρνει στην Ελλάδα το «παιδί του Ομπράντοβιτς» - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα!
Ο Ολυμπιακός εγκαινίασε τα φιλανθρωπικά του παιχνίδια, νίκησε εύκολα τον Κολοσσό και φουλάρει τις μηχανές του για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ.



Το εκ των αφεντικών της ΚΑΕ, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, δήλωσε μετά το ματς με τους Ροδίτες ότι ο Oλυμπιακός μπορεί να προκριθεί στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να κάνει κάτι, ώστε να ενισχύσει τις πιθανότητες της ομάδας του να πετύχει τους στόχους της.

Να κάνει, δηλαδή, μία ακόμη μεταγραφή. Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι στα σκαριά, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" είναι πάντα από εκείνους που τονίζουν ότι "έχουμε πάντα την προσοχή μας στην αγορά".



Η αγορά δεν είναι πολύ πλούσια ακόμα, αλλά θα γίνει, όσο πλησιάζει η έναρξη του ΝΒΑ. Το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου ξεκινάει στις 22 του τρέχοντα μήνα και τις τελευταίες μέρες πριν από το τζάμπολ οι 30 ομάδες θα αρχίσουν να "κόβουν" παίκτες. Κάποιοι από αυτούς θα έρθουν στην Ευρώπη. Ανάμεσα στους παίκτες, που προσπαθούν να επανέλθουν στο ΝΒΑ είναι και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Αξέλ Τουπάν. Ο Γάλλος κάνει την προσπάθειά του με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.


Αν είναι, όμως, να πάρει ο Ολυμπιακός παίκτη, θα πάρει καλύτερο από τον Τουπάν. Πιο φρέσκο. Όπως τον Μάρκο Γκούντουριτς, τον Σέρβο σουτέρ, που έπαιξε την περυσινή χρονιά στους Γκρίζλις.

Στο Μέμφις δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο και οι αναφορές λένε ότι θα δει την πόρτα της εξόδου. Αν γίνει κάτι τέτοιο, το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη, αφού στο ΝΒΑ δύσκολα θα βρει αυτό που του ταιριάζει. Αντίθετα, επιστρέφοντας στην Ευρώπη, πολλές πόρτες θα ανοίξουν γι' αυτόν, αφού το σουτ του και γενικά τα επιθετικά του προσόντα είναι ζηλευτά.

Το παιδί του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα γίνει περιζήτητο και δεν αποκλείεται να τεθεί και στα υπόψη του Ολυμπιακού, αν συμπέσει το τάιμινγκ. Πρώτα από όλα, όμως, μένει να φανεί αν ο Γκούντουριτς θα επιστρέψει στην Ευρώπη.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.