Ads Top

Βιεϊρίνια: «Νικήσαμε και για τον Ουαγκέ, να γίνει ο Τζόλης ο επόμενος ηγέτης του ΠΑΟΚ»


Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τόνισε πως στον ΠΑΟΚ ήθελαν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και για τον άτυχο Μούσα Ουαγκέ, ενώ αναφέρθηκε και στον Τζόλη και στο μέλλον που έχει στην ομάδα.



Αναλυτικά όσα είπε ο Βιεϊρίνια στη NOVA μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού:

Για τον Ουαγκέ: «Το είχαμε συζητήσει όλοι ότι όχι μόνο για τον Ουαγκέ, αλλά για όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν τέτοιο τραυματισμό πρέπει να είμαστε δίπλα τους. Θέλαμε να κερδίσουμε το ματς και για αυτόν, γιατί σε μια στιγμή που έδωσε την ψυχή του, τραυματίστηκε σοβαρά».

Για το ότι αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ: «Στα πρώτα μου παιχνίδια με τον Πάμπλο έπαιξα στην παλιά θέση που είχα στον ΠΑΟΚ, αλλά έχω εμπειρία και από την θέση που έπαιξα σήμερα, νιώθω καλά και το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα»

Για τη νίκη στο ντέρμπι: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά μας δυσκόλεψε αλλά νομίζω ότι η νίκη ήταν καθαρή, είμασταν και στα 90 λεπτά η καλύτερη ομάδα, τώρα έχουμε μια μικρή διακοπή μπορούμε να ξεκουραστούμε και να γυρίσουμε για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι έχουμε ξεπεράσει το προηγούμενο παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε κάτι για αυτό είναι ξεκάθαρο το τι έχει γίνει και συνεχίζουμε».

Για τον Μαουρίσιο: «Είναι πάντα καλό να βλέπεις έναν παλιό συμπαίκτη, έναν παλιό φίλο σου. Είμαστε ευχαριστημένοι εκεί που είμαστε, τον είδα καλά και αυτό μετράει».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.