Ads Top

ΠΑΟΚ: «Ξεπουλάει» η φανέλα Τζόλη!


«Τρελές πωλήσεις» κάνει η φανέλα του Τζόλη - Ποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ ακολουθούν σε προτίμηση!
Η... μάχη της φανέλας καλά κρατεί στον ΠΑΟΚ, με τον Χρήστο Τζόλη να ηγείται της κούρσας και εκτός γηπέδων. Μεγάλη μπάλα και από τον προπονητή του Δικεφάλου, Πάμπλο Γκαρσία. Η «σταθερά» Βιεϊρίνια και η μεταγραφή της σεζόν, Αντρίγια Ζίβκοβιτς.



Στην ερώτηση τι θα φορεθεί φέτος, αν -μιλάμε για τον ΠΑΟΚ- υπάρχει απάντηση. Και αρκετές εναλλακτικές. Το σίγουρο είναι πως το Golden boy του Δικεφάλου, Χρήστος Τζόλης, έχει «κλέψει» για τα καλά τις καρδιές των φίλων της ομάδας του ΠΑΟΚ και η φανέλα του 18χρονου έχει γίνει ανάρπαστη.

Ο Τζόλης εξελίσσεται στο παιδί θαύμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας εκτοξεύσει τις μετοχές του εντός και εκτός γηπέδου. Και να θες να τον αφήσεις ήσυχο, δεν σ΄αφήνει εκείνος πια με τα καμώματά του και η φανέλα με το Νο11 αποτελεί την πρώτη προτίμηση των «ασπρόμαυρων» που έχουν σπεύσει να την προμηθευτούν, κατατάσσοντας τη ζήτηση για τον Τζόλη στην κορυφή της κατηγορίας.
 
Στη δεύτερη θέση φιγουράρει η φανέλα με το Νο14. Και το όνομα αυτού; Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Του ανθρώπου που εξελίσσεται στη μεταγραφή της σεζόν για τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο, αποτελώντας... λίρα εκατό. Ο εσωστρεφής και χαμηλών τόνων Αντρίγια Ζίβκοβιτς -που μεταμορφώνεται εντός γηπέδου- έχει προκαλέσει μεγάλη... αναστάτωση γύρω από το όνομά του, αν κρίνει κανείς τη ζήτηση που έχει μέχρι στιγμής η φανέλα του.

Από το βάθρο δεν θα μπορούσε να λείπει η... σταθερά του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, Αντελίνο Βιεϊρίνια. Μπορεί οι περισσότεροι να έχουν προμηθευτεί ήδη στο πέρασμα των ετών μια φανέλα του εμβληματικού αρχηγού του Δικεφάλου, ωστόσο, η ζήτηση χρόνια δεν κοιτά και ο Πορτογάλος «ξεπουλάει» σταθερά. 

Το αξιοσημείωτο, ωστόσο, είναι πως στο βάθρο ανεβαίνει και ο Πάμπλο Γκαρσία, με τους άλλοτε δύο συμπαίκτες να έχουν ταυτιστεί απόλυτα με τον ΠΑΟΚ και η αγορά μιας φανέλας με το όνομά τους να αποτελεί μια must επιλογή των «ασπρόμαυρων». Ακόμη και τώρα που ο Ουρουγουανός έχει κρεμάσει τα παπούτσια του και κυκλοφορεί με το κοστούμι του προπονητή, η φανέλα Γκαρσία αποτελεί διαχρονική αξία.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.