Ads Top

Τσορμπατζόγλου: «Ποιος κάνει την καταγγελία; Έπαιζε ο Ολυμπιακός χθες;»


Απορίες για την καταγγελία του Ολυμπιακού εκ μέρους του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, κάνοντας παράλληλα λόγο για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος από τη διαιτησία.



Για προσπάθεια δημιουργίας βρώμικου κλίματος έκανε λόγο ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, με αφορμή την καταγγελία του Ολυμπιακού έπειτα από το χθεσινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

«Έπαιζε ο Ολυμπιακός χθες; Ποιος την κάνει την καταγγελία; Την κάνει για λογαριασμό του Άρη; Ό, τι στοιχεία έχει ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό και μιλάει για τον Καρυπίδη μπορεί να τα καταθέσει. Κανείς δεν είχε την ευθιξία επίσημα να πει οτιδήποτε. Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και με αυτή την αφορμή, αλλά και με μια κίνηση που αφορούσε το θάνατο ενός Βούλγαρου οπαδού πέρυσι με επεισόδια οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη έγινε προσπάθεια να δημιουργηθεί κλίμα μέσα στα αποδυτήρια του Άρη. Έγινε προσπάθεια να δημιουργηθεί τόσο βρώμικο κλίμα σε τέτοια εποχή με αφορμή το θάνατο και τις φήμες που κανείς δεν είχε την ευθιξία να παραθέσει στοιχεία, πριν το ντέρμπι. Ήταν ό,τι χειρότερο συνέβη. Για ακόμα μια φορά ανέλαβε την ευθύνη άνθρωπος του Ολυμπιακού», ανέφερε αρχικά.

Όσο για τις αποφάσεις της διαιτησίας στο ντέρμπι και την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ κατά του Κλάτενμπεργκ ανέφερε: «Ο Κλάτενμπεργκ κοροϊδεύει τον ΠΑΟΚ όλες τις προηγούμενες εβδομάδες. Αρνήθηκε να δει τη σφαλιάρα στον Ελ Καντουρί. Έχει κι άλλα που βλέπουμε όλοι αλλά αρνείται να σχολιάσει. Δεν ξεκίνησε χθες αυτό. Ο ΠΑΟΚ περιέβαλλε με εμπιστοσύνη τον Κλάντεμπεργκ. Τον είχε προειδοποιήσει ότι δεν γίνεται να παίρνει τέτοιες θέσεις για εξόφθαλμα πράγματα. Χθες το παιχνίδι κρίθηκε από τη διαιτησία. Το πέναλτι δεν υπάρχει πουθενά, έγινε χέρι στο τέλος. Ο ορισμός της αλλοίωσης. Για πρώτη φορά στα χρονικά ορίστηκε VAR από τη δεύτερη κατηγορία Ολλανδίας. Όλα τα κακά ξεκίνησαν από VAR».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.