Ads Top

Μπέος: «Τελειωμένο του Ουάρντα!»


Χείμαρρος ο Αχιλλέας Μπέος σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη μιλώντας για Ουάρντα, Δουβίκα, ΠΑΟΚ και Άρη!


Τι αποκάλυψε για τις μεταγραφικές «καραμπόλες» των τελευταίων ημερών.

Για τη κρούση που έκανε ο ΠΑΟΚ με φόντο την επιστροφή του Ουάρντα μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος, αποκαλύπτοντας πως επί της ουσίας η υπόθεση έχει τελειώσει! Στην εξίσωση της κουβέντας για τον Αιγύπτιο μπήκε και ο Άρης ενώ ο ισχυρός άνδρας του Βόλου άνοιξε και το κεφάλαιο Δουβίκας με τρομερές ατάκες!

Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος:

Για το θέμα Ουάρντα και την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: «Ο Ουάρντα ανήκει στον Βόλο, η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ επίσημα ζήτησε την επιστροφή του. Εγώ επειδή θεωρώ ότι είμαι φίλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και συγχρόνως με λένε Μπέο, δίνω το πράσινο φως για να επιστρέψει. Τις τελευταίες 2-3 μέρες το ζήτησε ο ΠΑΟΚ. Δεν τα ξέρω τα του ΠΑΟΚ, ξέρω ότι ο Ουάρντα όταν ήρθε εδώ είχε ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και τον πήρα ως δανεικό, γιατί δεν δανείζεσαι όταν ένας παίκτης βρίσκεται στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Με εμάς υπέγραψε για έναν χρόνο, άρα ο παίκτης ανήκει στον Βόλο. Επειδή μας τον έδωσε ο ΠΑΟΚ στα πλαίσια των καλών σχέσεων που έχουμε, εγώ δεν μπορώ να αρνηθώ. Τέτοιες αρχές έχω στην ζωή μου, φοράω παντελόνια όχι γιατί κρυώνω, γιατί πρέπει να τα φοράω. Ο ΠΑΟΚ στα πλαίσια των καλών σχέσεων μας τον έδωσε, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικά. Ηθικά εννοώ, μπορώ να κάνω ότι γουστάρω, αλλά ηθικά κάνω αυτό που πρέπει. Κάνω αυτό που λίγοι θα έκαναν πάνω στον πλανήτη, ένας από αυτούς τους λίγους είμαι εγώ».

Για το συμβόλαιο του Ουάρντα, το ενδιαφέρον του Άρη και αν μπορούσε να υπογράψει σε άλλη ομάδα από την 1η Γενάρη: «Βέβαια μπορούσε να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι ο Ουάρντα είχε ενοχλήσεις από την ΠΑΕ Άρης, λογικό είναι αυτό. Ελεύθερη αγορά έχουμε, δεν είναι κακό να έχει τέτοιες ενοχλήσεις. Δεν θα πήγαινε ποτέ στον Άρη ο Ουάρντα, για πολλούς λόγους. Αν σε περίπτωση δεν ερχόταν ο ΠΑΟΚ να τον πάρει, είχαμε ξεκινήσει ήδη την συζήτηση για ανανέωση συμβολαίου. Εδώ στον Βόλο, περνούσε καλά, η ομάδα είναι κάτι το ξεχωριστό, μπορείτε να το μάθετε όποιον και να ρωτήσετε. Είναι και… ψιλοερωτευμένος εδώ με ένα κορίτσι οπότε που να πάει; Μια ύπαρξη πολύ ενδιαφέρουσα, τι να λέμε… για να το λέω θα έχω άποψη, λατρεύω το γυναίκειο φύλο, τι να κάνουμε;».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.