Ads Top

«Φταίει και ο Πάμπλο Γκαρσία, δεν φεύγει τώρα ο Τζόλης!»


Ποια τα λάθη του Πάμπλο Γκαρσία στην Κύπρο - Τι οδήγησε τον ΠΑΟΚ στον αποκλεισμό - Ανάλυση από γνωστό δημοσιογράφο!
Οι ευθύνες του Πάμπλο Γκαρσία στην Κύπρο αλλά και...αποκάλυψη για τον Τζόλη.



Ο Μάνος Τσαλγατίδης μεταφέροντας στον Alpha 9.89 τα τελευταία νέα για τον ΠΑΟΚ σχολίασε: «Δεν έπρεπε να ηττηθεί από την Ομόνοια. Παρουσιάστηκε κατώτερος και ήταν κηλίδα στην ιστορία του.
 
Έχει ευθύνη και ο Πάμπό Γκαρσία. Η ομάδα δεν ήταν έτοιμη ψυχολογικά και βγήκε στο γήπεδο νομίζοντας ότι η Ομόνοια δεν θα το… χτυπήσει. Έχει κάνει πολλά καλά στον ΠΑΟΚ ο Ουρουγουανός, αλλά κόντρα στην Ομόνοια δεν προετοίμασε σωστά την ομάδα του.

Έλειπε το πάθος και η συγκέντρωση από τους παίκτες. Από το 25 μέχρι το 50΄υπήρχε πάθος, αλλά έλειπε η συγκέντρωση. Τα γκολ που δέχθηκε ο Δικέφαλος ήταν από… παιδικά λάθη! Τόσο η αντίδραση της άμυνας στο 1-0 όσο και το πέναλτι του Ελ Καντουρί στο 2-1.

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε αφ ̓ υψηλού τον αντίπαλό του και το πλήρωσε. Έμεινε εκτός Ευρώπης και πλέον κοιτάει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Όταν χτίζεις μία νεανική ομάδα βέβαια, θα έρθουν και δύσκολες μέρες. Στη διοίκηση το ξέρουν και στηρίζουν το πρότζεκτ».

Όσον αφορά αυτά που πρέπει να αλλάξει ο Γκαρσία: «Αρχικά θα πρέπει να διορθώσει την αμυντική του λειτουργία. Σε κάθε αγώνα στην τρίτη φάση του αντιπάλου δέχεται γκολ. Επίσης, όπως συνέβαινε και επί Γκαρσία, υπάρχει μεγάλο θέμα απέναντι στις κλειστές άμυνες. Ο ΠΑΟΚ πρέπει από εδώ και πέρα να γίνει κυνικός. Να σκοράρει και να τελειώνει τα παιχνίδια».

«Ο Τζόλης θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ μέχρι…»

Για τον Χρήστο Τζόλη και τα σενάρια πώλησης: «Δεν θα φύγει τώρα. Ο ΠΑΟΚ δεν θα το επιτρέψει και για αυτό του ανανέωσε το συμβόλαιο χωρίς ρήτρα. Ο νεαρός άσος ξέρει ότι αν θέλει να πάει παραπάνω, πρέπει να το δείξει στον ΠΑΟΚ και το κάνει. Ακούστηκε ότι τον παρακολουθεί η Ντόρτμουντ και δεν μου κάνει εντύπωση. Ο παίκτης θέλει να μείνει στην Τούμπα για ένα-δύο χρόνια και να ωριμάσει. Ειδικά αφού έχει πλέον και τον Πάμπλο Γκαρσία δίπλα του».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.