Ads Top

«Τελειώνει» από τον Ολυμπιακό ο Βινάγκρε!


Δείτε τι επικαλέστηκε μετά τον αγώνα με την Πόρτο - Τελειώνει όπως φαίνεται τον Γενάρη ο Βινάγκρε!



Αναλυτικά το δημόσιευμα από το «Φως τον Σπορ» και τον Αλέξη Βιρβίλη:

Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει ο Ολυμπιακός με τον Βινάγκρε τόσο το καλύτερο για τον σύλλογο. Δεν έχει νόημα να σέρνεται αυτή η ιστορία. Έγινε μία άστοχη μεταγραφή, σε καμία ομάδα του κόσμου δεν έχουν βγει όλες οι μεταγραφές και ο Ολυμπιακός είναι καιρός να προχωρήσει παρακάτω. 

Πιστεύετε ότι θα διορθωθεί η κατάσταση με τον Βινάγκρε στη συνέχεια; Πώς να διορθωθεί, όταν την ημέρα του ματς με την Πόρτο δηλώνει 100% έτοιμος και την επόμενη μέρα πάει στον Ρέντη δίχως να έχει παίξει λεπτό με τους «δράκους» και λέει ότι πονάει στον αστράγαλο; Πού χτύπησε ο Βινάγκρε κι ενώ μέχρι και πριν από λίγες ώρες ήταν μια χαρά και διαθέσιμος με την Πόρτο; Προκαλεί πολλά ερωτηματικά η συμπεριφορά του.

Είναι ένα παιδί 21 ετών, έχει όλο το μέλλον μπροστά του, δόθηκε δανεικός από τη Γουλβς για να πάρει παιχνίδια, μην ξεχνάμε ότι ανήκει ακόμα στους «λύκους» που παρακολουθούν την (ανύπαρκτη) πορεία του στη χώρα μας, ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει πρωταθλητισμό και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τελικά βλέπουμε έναν άφαντο ποδοσφαιριστή. 



Με τα όσα (δεν) έχει πετύχει στον Ολυμπιακό στο πρώτο μισό της σεζόν ο Πορτογάλος πιστεύει ότι θα έχει τύχη να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της Γουλβς της νέας περιόδου;
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.