Ads Top

Η «μαύρη λίστα» Γκαρσία - Ρέμπε - Ποιοι παίκτες τελειώνουν!


Ποιους παίκτες «τελειώνουν» Γκαρσία και Ρέμπε - Τι θα γίνει με Τσόλακ και Μπίσεσβαρ!
Όσο πλησιάζουμε προς τον Ιανουάριο, τόσο περισσότερο ξεκαθαρίζει η εικόνα τι θα γίνει με τους δανεισμούς ποδοσφαιριστών από τους «ασπρόμαυρους».



Βρισκόμαστε ήδη στις 23 Δεκεμβρίου οπότε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι κοντά. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει τις προσθαφαιρέσεις του, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που θα έχει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

«Ηχηρή αποχώρηση στον ΠΑΟΚ προσεχώς! Ο Τσόλακ ενημερώθηκε να πάει δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες, γιατί ο Πάμπλο Γκαρσία δεν τον θέλει. Πρώτος στη λίστα των φορ που ψάχνουν οι Θεσσαλονικείς είναι ο Τάσος Δουβίκας», υπογραμμίζει στο σημερινό του ρεπορτάζ ο Ευάγγελος Μίχος.

«Επισήμως έχουν ενημερωθεί να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν αλλού δύο παίκτες του ΠΑΟΚ. Σε αυτή την κατεύθυνση, με αυτό το μήνυμα, βρίσκεται ο Εσίτι. Ιδεατό και στις δύο περιπτώσεις το ενδεχόμενο πώλησης, ο Ρέμπε όμως, προτιμά το ρεαλιστικότερο γι’αυτό και μετέφερε αξίωση δανεισμών. Κάτι που ισχύει με τον Μπίσεσβαρ, για τον οποίο θα γίνει προσπάθεια να λύσει -άμεσα- το συμβόλαιό του», σημείωνε σήμερα δημοσίευμα του sportime.gr.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.