Ads Top

Παγκάκης: «Δοκίμασε και Αθανασακόπουλο στο κέντρο ο Μπόλονι»


Ο Λάζλο Μπόλονι έκανε δοκιμές κι άλλων παικτών στο κέντρο του Παναθηναϊκού.


Δοκιμές με διαφορετικούς παίκτες έκανε ο Λάζλο Μπόλονι για να καλύψει τα κενά των Κουρμπέλη και Μαουρίσιο εν όψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως τόνισε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η λογική λέει ότι θα προτιμήσει τον έμπειρο Βέλεθ με τον Αλεξανδρόπουλο, αλλά χθες δοκίμασε και τον Αθανασακόπουλο, αλλά και τον Μπουζούκη. Ακόμη δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το ποιοι θα αντικαταστήσουν τους δύο απόντες», ανέφερε.

Όσο για την κατάσταση του Μαουρίσιο, που είναι στην πατρίδα του και έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, είπε: «Είναι ασυμπτωματικός και παραμένει στη Φορταλέζα. Θα περιμένει στο τέλος της εβδομάδας να κάνει νέο τεστ. Αν βγει αρνητικό, θα βγάλει άμεσα εισιτήρια για να επιστρέψει. Σίγουρα χάνει τα ματς με Αστέρα, Απόλλωνα και ΑΕΛ. Στόχος είναι να προλάβει το ματς με τον Άρη, που θα είναι και καθοριστικό».

Τέλος, για την υπόθεση Λαμκέλ Ζε είπε πως «… δεν έχει κλείσει αρνητικά, αλλά ο Παναθηναϊκός κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις γιατί η Αντβέρπ έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.