Ads Top

Η ομιλία Σαββίδη στους παίκτες πριν το Άρης - ΠΑΟΚ!


Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε το μήνυμά του στους παίκτες του «Δικέφαλου» για το ντέρμπι με τους «κίτρινους».

Να δείξει πως βρίσκεται δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ακόμα κι αν δεν μπορεί να είναι κοντά του, θέλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε επικοινωνία με τα μέλη που είναι στην αποστολή, με στόχο να τους ντοπάρει ψυχολογικά για το ντέρμπι της Κυριακής (13/12) κόντρα στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».



Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Σαββίδης, όπως συνηθίζει πριν από κάθε σημαντικό παιχνίδι, επικοινώνησε μέσω τηλεδιάσκεψης με την τεχνική ηγεσία, τους παίκτες και τα μέλη που βρίσκονται στην αποστολή για το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής, το απόγευμα του Σαββάτου (12/12). 

Η επικοινωνία ξεκίνησε στις 20:35 στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει οι «ασπρόμαυροι» και ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ έδωσε το σύνθημα.

«Είστε καλύτεροι, σας πιστεύω, δείξτε το, στο γήπεδο», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του. Παράλληλα, τόνισε πως αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται καρδιά, ψυχή και σωστή νοοτροπία στο γήπεδο, ενώ ακόμα μίλησε και για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη και το Europa League υποστηρίζοντας πως έγιναν λάθη που κόστισαν, επαναλαμβάνοντας πως είναι δίπλα στην ομάδα.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.