Ads Top

«Τελειώνει» μεγάλο συμβόλαιο του ΠΑΟΚ ο Γκαρσία!


Ο πρώτος που θα «τελειώσει» τον Γενάρη από τον ΠΑΟΚ - Αλλάζουν πολλά στον Δικέφαλο!
Ανακατατάξεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ θα φέρει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου με την σύμφωνη γνώμη Ρέμπε - Πάμπλο Γκαρσία.



Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ευάγγελος Μίχος στο sportdog.gr

Δεδομένα τον Γενάρη ο Ολυμπιακός θα πάει να πάρει αριστερό μπακ και ο ΠΑΟΚ (βασικό) δεξιό μπακ, παρότι στο ρόστερ του Δικεφάλου υπάρχουν οι Μούσα Βαγκέ (φετινό αποκτήμα) και Ροντρίγκο (περσινό απόκτημα). 

Και με τους δύο ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ενθουσιάζεται, με τον πρώτο μάλιστα μάλλον απογοήτευση νιώθει (και δεν ειναι ο μόνος στον Οργανισμό με το ίδιο... συναίσθημα/εικόνα) ενώ ειδικότερα για τον Πορτογάλο, που οι "ασπρόμαυροι" έδωσαν το καλοκαίρι του 2019 μάχη για να τον "κλέψουν" από την ΑΕΚ, θα μπορούσε να μείνει στο ρόστερ και να βοηθάει στο ροτέισον αλλά είναι πολύ υψηλό το συμβόλαιό του για τέτοιο ρόλο (αλλά και για την αξία/ προσφορά του), όταν μιλάμε για τη νέα οικονομική ταξη πραγμάτων στην ΠΑΕ ΠΑOΚ. 

Ο Βαγκέ, που είναι επιλογή... Ρέμπε, πιθανότατα θα πληρώσει τη νύφη με την ανέρευση φόρμουλας για τη διακοπή του δανεισμού του από την Μπαρτσελόνα. Κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί και στον Ολυμπιακό με τον Βινάγκρε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. 

Δηλαδή να... επιστραφεί στη Γούλβς πριν από την ολοκλήρωση του δανεισμού του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.