Ads Top

Βρουσάι: Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού!


Η αλήθεια είναι ότι φέτος οι μεταγραφές που θα κάνει ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο αποτελούν ένα παζλ.


Αυτό γιατί ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να παίρνει πράγματα από ποδοσφαιριστές που περίμενε από την αρχή της σεζόν και του «βγήκαν» στην πορεία.

Όπως για παράδειγμα του βγήκε του Ολυμπιακού από το… πουθενά ο Μάριος Βρουσάι. Δείχνει ξεκάθαρα ότι μπορεί να αποτελέσει ένα από τα καλά «όπλα» της ομάδας του Πειραιά στα εξτρέμ.

Αν δεν είχε απουσίες ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έδινε την ευκαιρία στον 22χρονο εξτρέμ να αγωνιστεί απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι!

Από εκεί και πέρα δεν πανηγυρίζει κανείς με την εμφάνιση του Μπρούμα απέναντι στην ΑΕΛ, αλλά από την άλλη ο Πορτογάλος εξτρέμ έδειξε ότι είναι πλέον έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα και να δώσει αυτά που πραγματικά μπορεί.

Αν ο Μπρούμα είναι εντάξει από άποψη υγείας, τότε θα μπορέσει να δώσει στην ομάδα αυτά για τα οποία αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους». Από εκεί και πέρα, όμως δεν είναι μόνο ο Μπρούμα. Όπως αναφέραμε παραπάνω είναι και ο Βρουσάι ο οποίος έχει δείξει πλέον πράγματα και μπορεί να ανταποκριθεί.

Επίσης υπάρχει, πλέον, και ο Χιλάλ Σουντανί. Ο Αλγερινός σίγουρα χρησιμοποιείται περισσότερο στην επίθεση, αλλά πολλές είναι οι φορές που παίζει ως πλάγιος και απλά «κόβει» προς την περιοχή των αντιπάλων.

Φυσικά δεν θα πρέπει κανείς να ξεχνά ότι από τον Ιανουάριο επιστρέφει και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μέσος θα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του με την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας τη νέα χρονιά, σε λίγες ημέρες. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα προστεθεί και πάλι στα αγωνιστικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα από τη στιγμή που μιλάμε για τον Βαλμπουενά, σημαίνει ότι αμέσως θα έχει ο Πορτογάλος τεχνικός έναν παίκτη ξανά για βασικό, αφού είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Για όλα τα παραπάνω στοιχεία οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει να κάνουν δεύτερες σκέψεις, αναφορικά με την απόκτηση εξτρέμ. Δεν είναι στάνταρ τα πράγματα όσον αφορά τη συγκεκριμένη θέση.

Προ ημερών οι Πειραιώτες εμφανιζόντουσαν βέβαιοι ότι θα κινηθούν για έναν εξτρέμ. Τώρα όμως έχουν αρχίσει να δίνουν προτεραιότητα σε άλλα ζητήματα, αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν.

Από τη στιγμή που πλέον υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο ρόστερ οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν στην πλάγια γραμμή. Παίκτες τους οποίους για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι τώρα, δεν τους είχε στη διάθεσή του ο Πέδρο Μαρτίνς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.