Ads Top

Lockdown: Τι θα γίνει με το πρωτάθλημα της Superleague!


Οι πρώτες πληροφορίες - Τι αναμένεται να γίνει με την Superleague!
Τα αυξημένα κρούσματα, το τριπλό σημερινό αρνητικό ρεκόρ σε μολύνσεις, διασωληνωμένους και θανάτους, καθώς και η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας οδηγεί την κυβέρνηση να πάρει απόφαση για νέο γενικό lockdown.

Ένα από τα ερωτήματα που θα πρέπει να απαντήσει αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το υπόλοιπο κυβερνητικό επιτελείο είναι τι θα γίνει με την Superleague 1.

Το αθλητικό blog dikisports.blogspot.com γράφει χαρακτηριστικά: «Προβληματισμός στην κυβέρνηση. Το γενικό lockdown του ενός μηνός θα συμπαρασύρει το επαγγελματικο ποδόσφαιρο ή η Ελλάδα θα ακολουθήσει την πρακτική άλλων χωρών; Υπουργός που έχει καθημερινή πρόσβαση στο Μαξίμου προτείνει να μείνουν ανοιχτά τα γήπεδα (φυσικά χωρίς θεατές). Την τελική απόφαση θα πάρει ο πρωθυπουργός».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι  το γενικό lockdown, έχοντας δίπλα του και τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Η απόφαση για γενικό πανελλαδικό lockdown έχει ήδη ληφθεί κατά τη σημερινή σύσκεψη της ειδικής επιτροπής λοιμωξιολόγων με τον πρωθυπουργό.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Σωτήρη Τσιόδρα δίπλα του, από το Μέγαρο Μαξίμου.

Περισσότερες πιθανότητες ως μέρα για να ξεκινήσει το lockdown συγκεντρώνει το Σάββατο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.