Ads Top

Πρόβλημα με Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ!


Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δέχθηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική στη σημερινή προπόνηση και η κατάσταση του θα αξιολογείται τις επόμενες ημέρες.
Οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν και πάλι σήμερα μετά το κυριακάτικο ρεπό που έδωσε ο Πάμπλο Γκαρσία στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ουγουρουανός είδε τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να κάνει και πάλι δικό του πρόγραμμα αποθεραπείας, τον Ζαμπά να προπονείται κανονικά και τον Ομάρ Ελ Καντουρί να δέχεται ένα χτύπημα στην ποδοκνημική γεγονός που τον καθιστά τουλάχιστον για την ώρα αμφίβολο για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα (22/11, 19:30).

"Η δεύτερη εβδομάδα δουλειάς κατά τη διάρκεια της διακοπής για τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων ξεκίνησε με μαθήματα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία.

Mετά το καθιερωμένο ζέσταμα με δρομικές ασκήσεις και rondo, ακολούθησαν παιχνίδια με μπάλα και συγκεκριμένους τακτικούς στόχους στην προσπάθεια του τεχνικού τιμ να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές ν’ αφομοιώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα και πιο γρήγορα τις αλλαγές στο στυλ παιχνιδιού.

O Ντόουγκλας Αουγκούστο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η κατάσταση του Βραζιλιάνου θ’ αξιολογείται καθημερινά. Ο Λέο Ζαμπά μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης συνεχίζει την αποθεραπεία του στο σπίτι.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δέχτηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική και η κατάστασή του θ’ αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες. Τέλος, ο Ενέα Μιχάι συνεχίζει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του στην Ιταλία.

Την Τρίτη (17.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του Δικεφάλου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.