Ads Top

Πήγε να «κλέψει» παίκτη του ΠΑΟΚ ο Κλοπ!


Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ μπορούσε να είχε πάει στη Λίβερπουλ πριν τον Τσιμίκα - Αναλυτικά το δημοσίευμα!
Ο Κώστας Τσιμίκας πήρε την τεράστια μεταγραφή στη Λίβερπουλ αλλά ήταν πολύ κοντά στο να τον...προλάβει άλλος Έλληνας παίκτης.



Αναλυτικά το δημοσιεύμα του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog.gr:

«Πάλι γκολ ο Χρήστος Τζόλης, πάλι απόλυτα επιδραστικός στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Από το καλοκαίρι και τα πλέι οφ που του έδωσε την ευκαιρία ο Άμπελ Φερέιρα ο 18χρονος επιθετικός είτε με Φαν Σιπ, είτε με Πάμπλο Γκαρσία, σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και στην Εθνική Ελλάδας, κυριολεκτικά τα σπάει. 

Όλο αυτό το πακέτο είναι φυσιολογικό να τον έχει κάνει "στόχο" σημαντικών ευρωπαϊκών ομάδων. Και δεν είναι μόνο η Ντόρτμουντ από τη Γερμανία ενώ υπάρχουν και ισπανικές κι αγγλικές που κάνει ήδη σοβαρότατο γκελ. 

Και όπως λένε οι ειδικοί ο Τζόλης πολύ πιο εύκολα θα πουληθεί μέσα στον επόμενο χρόνο παρά όταν μεγαλώσει και κλείσει τα 20 του χρόνια. Να το θυμάστε αυτό... 

Και κάτι ακόμη για τον Τζόλη: από τις ομάδες υποδομών του ΠΑOΚ (και όχι τώρα) οι σκάουτς ξένων ομάδων τον σκάναραν και τον είχε ξεχωρίσει. Κάλλιστα μάλιστα ο Τζόλης θα μπορούσε να είχε πάει στη Λίβερπουλ (όχι βεβαια στην πρώτη ομάδα) πιο νωρίς από τον Τσιμίκα, λένε αυτοί που γνωρίζουν τι παίχθηκε στο παρελθόν...».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.