Ads Top

Χριστοφορίδης: «Επειδή εργάστηκα με αμοιβή για τον Άρη, θα σταθώ απέναντι στον ΠΑΟΚ;»


Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του για τη Νέα Τούμπα, ο Σπύρος Χριστοφορίδης με νέα τοποθέτηση, υπογράμμισε ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν, ξεκαθαρίζοντας ότι οι πελάτες του ζητούν απλά ένα πιο βιώσιμο για εκείνους σχέδιο.
Ο γνωστός νομικός εμφανίστηκε «ενοχλημένος» από το ντόρο που προκλήθηκε και μέσω των δηλώσεων του στο Metropolis, σημείωσε: 

«Ενοχλημένος νιώθω. Έδωσα μια συνέντευξη και έμαθα ξαφνικά ότι στέκομαι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Εδώ και επτά μήνες προσπαθώ να ακουστεί και η φωνή αυτών των ανθρώπων. Είναι περίπου 10 και είναι καταστηματάρχες. Αυτοί μου είπαν να εξαντλήσω όποια δυνατότητα έχω για να τροποποιηθεί η μελέτη ώστε οι όροι ανέγερσης του γηπέδου να είναι βιώσιμοι για τα μαγαζιά μας και τη ζωή μας. 

Ο ΠΑΟΚ προτείνει τρία σχέδια. Το ένα το απέρριψε ο ίδιος ο ΠΑΟΚ, το δεύτερο που για μένα είναι πιο βιώσιμο λένε είναι πιο δαπανηρό και κατέληξαν στο τρίτο. Είναι εξαιρετικό για ένα γήπεδο αλλά όχι για ένα γήπεδο που είναι σε αστικό ιστό. Το είπα 10 φορές στη συνέντευξη. Το ίδιο θα ισχυριζόμουν αν γινόταν και για το Χαριλάου.

Επειδή εργάστηκα και με αμοιβή για τον Άρη στο παρελθόν θα σταθώ απέναντι στον ΠΑΟΚ; Οι άνθρωποι δεν λένε να μην γίνει το γήπεδο αλλά να είναι πιο βιώσιμο. Σε περίπτωση που εκδοθεί η πράξη και προκριθεί το τρίτο σχέδιο για το γήπεδο, η εντολή είναι να πάω στο συμβούλιο της Επικρατείας.  Στο υπόμνημα προτείνω τρεις λύσεις για πεζοδρόμηση δρόμων χωρίς επιβάρυνση για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι ότι κανείς δεν μπαίνει στη διαδικασία να το συζητήσουν. Το ότι με επέλεξαν γιατί υποστηρίζω τον Άρη με προσβάλλει προσωπικά. Είμαι 24 χρόνια δικηγόρος. Εδώ και δύο χρόνια δεν έχω επαγγελματική σχέση με τον Άρη».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.