Ads Top

Super League Κ19: Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός - 3-2 την ΑΕΚ!


Με πρωταγωνιστή τον Αναστάση Τσέλιο, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού νίκησε 3-2 την ΑΕΚ και σημείωσε την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια!
Η U19 του Ολυμπιακού, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε 3-2 της ΑΕΚ σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Super League Νέων. Η Ένωση προηγήθηκε στο 4' με γκολ του Κοσίδη από λάθος γύρισμα του Λιοφάγου.

Το 1-1 έγινε στο 12' μετά από πάσα του Τσέλιου και εξαιρετικό πλασέ του Σταμούλη. Στο 30' οι "ερυθρόλευκοι" απείλησαν με σουτ του Σουρλή, ενώ το 1-2 έγινε με πλασέ του Τσέλιου. Πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο, ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της ΑΕΚ και με σουτ από το ημικύκλιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 1-3.

Στο 56' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Βλαχίδης για μαρκάρισμα στον Νικόλη. Η ΑΕΚ με γκολ του Κοσίδη στο 66’ μείωσε σε 2-3. Ο Ολυμπιακός πάτησε πλέον κορυφή με 12 πόντους και μοιράζεται την πρώτη θέση με τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ (Ηλίας Καλοπήτας): Θεοχάρης, Κάτσικας, Κώτσιος (53’ Τσαχματιωτης) , Αρβανίτης, Μιτάι, Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης, Τσαρούχας (61’ Χριστόπουλος), Μιχόπουλος (53’ Βλαχίδης), Γεωργέας (61' Πάπα), Κοσίδης.

Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Καραργύρης, Λιοφάγος, Νικόλης, Χριστοφιλόπουλος, Τσάβος, Μπέλιτς (85’ Λιάτσος), Μαυρουδής, Σουρλής, Κίτσος (64’ Αρσενίδης), Τσέλιος, Σταμούλης (81’ Ντόι).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.