Ads Top

Η ΑΕΚ πάει στα δικαστήρια τον Κούγια!


Την μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση θα ζητήσει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, για τις απαξιωτικές δηλώσεις του γνωστού δικηγόρου και προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ, σε βάρος των διεθνών της ποδοσφαιριστών
Η αντίδραση της ΑΕΚ στην απίστευτη ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, με χαρακτηρισμούς για τους παίκτες της, θα είναι σκληρή. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και τα μέσα που της παρέχει ο νόμος εναντίον του γνωστού δικηγόρου για τις απαξιωτικές δηλώσεις του για την Εθνική ομάδα και συγκεκριμένα για τα σημεία που θίγει την αξία των δικών της διεθνών ποδοσφαιριστών.

Στις προθέσεις της ΑΕΚ είναι να κινηθεί εναντίον του Κούγια και με αγωγή για απόπειρα μείωσης της προσωπικότητας αλλά και της ποδοσφαιρικής αξίας των διεθνών της παικτών, που αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας. Στο σκέλος εκείνο που στην Ένωση θεωρούν πως προκαλεί ζημία στην πραγματική περιουσία της ομάδας, που δεν είναι άλλη από την αξία των ποδοσφαιριστών της, είτε αυτός λέγεται Σβάρνας, είτε Μάνταλος, είτε οποιοσδήποτε άλλος.

Για την υπόθεση έχει ήδη δοθεί εντολή στο νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΚ, για να κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι τέλους, τόσο στα ποινικά, όσο και στα αστικά δικαστήρια και μάλιστα από πλευράς ΑΕΚ τονίζεται πως θα διεκδικήσουν την μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, κατά πάσα πιθανότητα νομικά θα κινηθούν και οι διεθνείς της ΑΕΚ, στους οποίους αναφέρθηκε απαξιωτικά στην ανακοίνωση του ο Κούγιας.

Επίσης, από πλευράς ΑΕΚ θα υπάρξει προσφυγή και στα αθλητικά δικαιοδοτικά όργανα, πάντα για το σημείο που θίγονται οι διεθνείς της ποδοσφαιριστές.

Στην Ένωση είναι εξοργισμένοι γιατί μπορεί ο Κούγιας κάθε τρεις και λίγο να επιτίθεται στην ΑΕΚ και την διοίκηση της και να μη δίνουν σημασία από πλευράς της τελευταίας, αλλά αυτή τη φορά έβαλε στο προσκήνιο ποδοσφαιριστές της, σε μια κίνηση άνευ προηγουμένου. Καθώς δεν υπάρχει προηγούμενο όντως, που σε ανακοίνωση υπό την ιδιότητα του παράγοντα μιας άλλης ΠΑΕ, να γίνονται οι χαρακτηρισμοί αυτοί για ποδοσφαιριστές άλλης ομάδας.  
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.