Ads Top

Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη η άφιξη του Μπόλονι!


Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη συμφωνία του Λάζλο Μπόλονι με τον Παναθηναϊκό οριστικοποιήθηκαν και ο Ρουμάνος κόουτς θα έρθει στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης(14/10).
Η πρωινή, νέα παρουσία του ατζέντη του Λάζλο Μπόλονι στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός οριστικοποίησε και τους τελευταίους όρους γύρω από το διάρκειας 1+1 χρόνου συμβόλαιο του Ρουμάνου τεχνικού.

Λίγο μετά τις 16:00, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν τα τελικά έγγραφα, «έστρωσαν» τη συμφωνία και πλέον το μόνο που απομένει είναι η άφιξη του 67χρονου τεχνικού στην Αθήνα και η υπογραφή του.

Δεδομένου ότι δεν είχαν ολοκληρωθεί όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το συμφωνητικό, ο Μπόλονι δεν θα έρθει στην Αθήνα εντός της Τρίτης (13/10).

Αναχώρησε από τη Βουδαπέστη (αφού έκανε πρώτα όλα τα απαιτούμενα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού) για τη Νίκαια όπου βρίσκεται η οικογένειά του, προκειμένου να προετοιμάσει τη «μετακόμισή» τους στην Ελλάδα κι εκτός (συγκλονιστικού) απροόπτου θα έρθει εντέλει στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης (14/10), προκειμένου να πιάσει δουλειά στο Κορωπί από το πρωί της Πέμπτης (15/10).

Ο Μπόλονι πάντως έχει ήδη ξεκινήσει τη «μελέτη» του Παναθηναϊκού, παίρνοντας στα χέρια του τα βίντεο κι από τα τρία εφετινά επίσημα ματς των «πράσινων», αλλά και από τα φιλικά που έδωσε το «τριφύλλι», προκειμένου να σχηματίσει μία πρώτη εικόνα για το υλικό της ομάδας και να αναλύσει τους λόγους που παρουσίαζε η ομάδα τόσο κακή αγωνιστική εικόνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει τονίσει προς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, πως σκοπεύει να επαναξιολογήσει όλο το ρόστερ από την αρχή.

Ακόμη και τους παίκτες που ήταν «κομμένοι» το προηγούμενο διάστημα και είχαν τεθεί εκτός ομάδας.

Όπερ σημαίνει πως μπορεί να πάρουν μία δεύτερη «ευκαιρία» παίκτες όπως ο Καμπετσής και πιθανότατα κι ο Μολό με τον Μπεκ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.