Ads Top

«Τρελάθηκε» με Πέλκα ο Γιαννούλης!»


Σε ποιον θα δώσει 500.000 ευρώ ο Ιβάν Σαββίδης. Το «έγκλημα» του Φερέιρα με Λύρατζη. 
Εδώ ο Γιαννούλης, εκεί ο Γιαννούλης, πουθενά ο Γιαννούλης. Για την ακρίβεια... ξέμεινε στον ΠΑOΚ, παρότι ο Δικέφαλος τον είχε βάλει στην κορυφή της βιτρίνας του.
Η Σεπτεμβριανή στήλη του sportdog, που προέρχεται αλλά και παραπέμπει στο παρελθόν και σε συγκεκριμένες πολύ δυνατές ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ του γραπτού Τύπου, είναι πάλι... ΕΔΩ.

Γιατί οι GOALάρες του Evaggelistis είναι αποκαλυπτικά, παρασκηνιακά, "σφηνάκια" που και να τα ξέρουν δεν πρόκειται να γραφτούν αλλού!

1. Εδώ ο Γιαννούλης, εκεί ο Γιαννούλης, πουθενά ο Γιαννούλης. Για την ακρίβεια... ξέμεινε στον ΠΑOΚ, παρότι ο Δικέφαλος τον είχε βάλει στην κορυφή της βιτρίνας του. Μόνο που την υπόθεσή του, μοιράζoντας αφειδώς... mandates ακόμη και σε ατζέντη από την... Κάτω Ραχούλα, τη χειρίστηκαν... τραγικά οι "ασπρόμαυροι". Τώρα πλέον αναγκαστικά οφείλουν να του προσφέρουν ένα νέο, με αναπροσαρμογή αποδοχών συμβόλαιο. Κι από τα 280 να πάνε στα 500 χιλιάρικα ετησίως. Δεν θα αργήσει, λοιπόν, ο Ρέμπε να καλέσει στο "Μακεδονία Παλάς" τον ατζέντη του Γιαννούλη, για να κλείσουν την υπόθεση. Για να πάρει λίγο τα πάνω του ο Γιαννούλης αφού η μεταγραφή του κολλητού του, Πέλκα, τον έριξε στα... πατώματα. Εδώ που τα λέμε από όλους τους αριστερούς μπακ της Εθνικής Ελλάδας μόνο αυτός έχει μείνει... πίσω να παίζει ακόμη στη Σούπερ Λιγκ. Κι ας είναι ο βασικός στη "γαλανόλευκη"!

2. Δεν πρέπει να έχει προηγούμενο αυτό με τον Λύρατζη. Να αρέσει σε όλη σχεδόν την Big-5, αλλά ουσιαστικά να μην τον... βλέπει ο Αμπέλ Φερέιρα! Ο 19χρονός δεξιός μπακ έκανε γκελ σε Παναθηναικό και ΑΕΚ, ενώ... διακριτικό (για ευνόητους λόγους) φλερτ υπήρξε κι από πλευράς Καρυπίδη για τον Άρη. Και μόνο ο Πορτογάλος κόουτς του ΠΑΟΚ δεν του δίνει ευκαιρίες...

3. ΠΑOΚ - Ολυμπιακός... 2-2! Η εν λόγω αναμέτρηση με το σκορ έχει να κάνει με τα μεταγραφικά ψώνια των δυο μεγάλων ανταγωνιστών του ελληνικού πρωταθλήματος, που έκαναν από το ίδιο(!) Γραφείο παικτών. Και συγκεκριμένα από τη γερμανική Rogon, στην οποία εκ των συνεταίρων είναι και ο Πολ Κουτσολιάκος. Τσόλακ και Μουργκ πήγαν στον Δικέφαλο, Ντρέγκεν και Χολέμπας στους νταμπλουχους. Βέβαια, η Rogon στον ΠΑOΚ με τη... σφραγίδα της  έκανε και την πώληση του Πέλκα στη Φενερ. Συνολικά έκανε δηλαδή 5 deals, σε δύο ομάδες εχθρικές μεταξύ τους. Και δεν ξέρω αν είναι ρεκόρ αλλά σίγουρα πρόκειται για εντυπωσιακό/σπάνιο στοιχείο, όταν μιλαμε για το ελληνικό ποδοσφαιρο, με τους ιδιοκτήτες των μεγάλων ΠΑΕ, να απαιτούν... αποκλειστικότητα σε όλα.

4. Μπορεί ο Oλυμπιακός να είχε βγει στις αγορές για εξτρέμ εδώ και πολύ καιρό και να ανακοίνωσε τον εκλεκτό του (Μπρούμα) μόλις στην τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, με  πάνω από 100 ονόματα υποψηφίων να κάνουν παρέλαση στα... ΜΜΕ όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεύτερο εξτρέμ δεν πήρε. Και δεν πήρε γιατί ο Μαρτίνς φέρεται να... γουστάρει Βρουσάι και τον υπολογίζει, όχι απλά για να συμπληρώνει το ρόστερ του. Κρατείστε το αυτό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.