Ads Top

Μπρούμα: «Ήρθα για να κατακτήσω τίτλους με τον Ολυμπιακό, μου αρέσει να βγάζω ασίστ»


Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα του ομάδα αναφέρθηκε ο Μπρούμα.
Τίτλους με τον Ολυμπιακό στοχεύει να κατακτήσει ο Μπρούμα, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες και μιλώντας στο κανάλι τους στο youtube αναφέρθηκε στους στόχους που έχει.

«Είναι πολύ μεγάλη χαρά για μένα. Ο Ολυμπιακός έχει καταπληκτικούς φιλάθλους και είναι ένα πολύ καλό σύνολο. Θέλω να κερδίσω τίτλους. Οι φίλαθλοι είναι πολύ σημαντικοί στο ποδόσφαιρο», επεσήμανε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν μίλησε με Για κάποιο παίκτη του Ολυμπιακού ή με τον Πέδρο Μαρτίνς, απάντησε: «Μίλησα με κάποιους παίκτες, μίλησα με τον Σεμέδο, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Μίλησα επίσης με τον προπονητή και από όσα είπαμε νιώθω πως αυτό ο σύλλογος είναι ό,τι καλύτερο για μένα. Αυτό είναι σημαντικό γιατί ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ηρθα για να κατακτήσω τίτλους και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για τα χαρακτηριστικά του επεσήμανε: «Είμαι πολύ γρήγορος, είμαι πολύ καλός στο control. Είμαι πολύ καλός στις συνεργασίες, μου αρέσει να βγάζω ασίστ και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου να σκοράρουν».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.