Ads Top

ΑΕΚ: Βλέπει τον Ντεσπόντοφ!


Την περίπτωση του Βούλγαρου εξτρέμ, Κιρίλ Ντεσπόντοφ, εξετάζει η ΑΕΚ και ίσως προχωρήσει στην απόκτησή του - Ο παίκτης αρέσει πολύ στον Ίλια Ίβιτς!
Το πρώτο μισό της 2018-19, είχε εντυπωσιακή εξέλιξη για τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ.
Ο Βούλγαρος εξτρέμ, πρόλαβε σε 22 παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας να πετύχει 10 γκολ και να δώσει 11 ασίστ, γεγονός το οποίο προκάλεσε το άμεσο ενδιαφέρον της Ιταλικής Κάλιαρι, η οποία έσπευσε να τον αποκτήσει μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

Ετσι ο διεθνής ακραίος επιθετικός βρέθηκε στη Σαρδηνία, κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρο για πολλούς παίκτες, το να αγωνιστεί δηλαδή στη Serie A. Πως εμπλέκεται σήμερα η ΑΕΚ στα πόδια του;

Ως εξής... Ο Ντεσπόντοφ, ύστερα από έξι αναγνωριστικούς μήνες στην ιταλική ομάδα, δίχως να πείσει για την ετοιμότητά του να βοηθήσει, βρέθηκε δανεικός στη Στουρμ Γκρατς. Εκεί έκανε μια πολύ καλή σεζόν, με 8 γκολ και 9 ασίστ σε 21 ματς του αυστριακού πρωταθλήματος και Κυπέλλου, ωστόσο δεν ήθελε να μείνει περισσότερο.

Στόχος του ήταν να προσπαθήσει ξανά αυτό το καλοκαίρι, μήπως και πείσει την Κάλιαρι να τον κρατήσει. Στο σημείο αυτό, έρχεται η ΑΕΚ, η οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την πιθανότητα επιθυμίας της ιταλικής ομάδας να τον παραχωρήσει ξανά ως δανεικό, φυσικά με οψιόν αγοράς. Ο ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Ιλια Ιβιτς και έχει συζητηθεί αρκετά μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας, ειδικά τώρα μετά τον τραυματισμό του Γκαρσία.

Ο ΚΙΡΙΛ ΝΤΕΣΠΟΝΤΟΦ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ:


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.