Ads Top

Το τιμ του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ!


Τι ισχύει με το δίπλωμα του Γκαρσία - Ποιος θα είναι ο βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία, ποιοι μένουν στο τιμ!
Μετά την αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του και αυτό φέρνει κάποιες διαφοροποιήσεις στο προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας.

Η αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη, με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιστρέφει την Παρασκευή (30/10) μαζί με την αποστολή του «Δικεφάλου» στην Ελλάδα, αλλά από το Άκτιο δε θα μεταβεί στο Αγρίνιο, αντίθετα μαζί με τους βοηθούς του θα πάρουν το δρόμο για τη Θεσσαλονίκη.

Ο 41χρονος τεχνικός θα αναχωρήσει άμεσα για την Πορτογαλία, προκειμένου να δει την οικογένειά του και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Βραζιλία και το Σάο Πάολο, για να ολοκληρώσει την συμφωνία του με την Παλμέιρας.

Προπονήσεις στο Αγρίνιο

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση ως πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Παρασκευής (30/10) στο Αγρίνιο, θα ακολουθήσει και η προπόνηση του Σαββάτου (31/10) πριν από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στο επίσημο ντεμπούτο στο πάγκο του «Δικεφάλου».

Από την στιγμή που αποχωρούν και οι τέσσερις βοηθοί του Φερέιρα (Κάρλος Μαρτίνο, Βίτορ Καστανέιρα, Ζοάο Μπαρέτο (βοηθοί), Τιάγκο Μαγκαλάες) θα ανέβει στην πρώτη ομάδα και ο άμεσος συνεργάτης του στην Κ19 του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ενώ παραμένουν στο προπονητικό τιμ οι Μάριο Γκαλίνοβιτς, Γιάννης Αμανατίδης και Δημήτρης Δανιηλίδης.

Τι ισχύει με το δίπλωμα του Γκαρσία
Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει ξεκινήσει από τα μέσα Οκτωβρίου να παρακολουθεί τα μαθήματα στη σχολή προπονητών της ΕΠΟ για την απόκτηση του πτυχίου UEFA A και έτσι αυτόματα θεωρείται κάτοχος του συγκεκριμένου διπλώματος.

Τώρα σ’ ότι αφορά τους επίσημους αγώνες και μέχρι να πάρει ο Γκαρσία το UEFA Pro, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς ο Γιάννης Αμανατίδης διαθέτει το συγκεκριμένο δίπλωμα.
gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.