Ads Top

Ολυμπιακός: Με κόσμο στο γήπεδό του για πρώτη φορά μετά από σχεδόν οκτώ μήνες!


Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά μετά την 1η Μαρτίου και το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα θα έχει κόσμο στο γήπεδό του.
Είναι δεδομένα πολύ σημαντικό. Ίσως και πιο σπουδαίο από οποιαδήποτε μεταγραφή.

Η εξέλιξη με το ΟΚ της Κυβέρνησης και της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα. Ένα θέμα το οποίο προσπαθούσε καιρό τώρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
 
Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών είχε πει σχετικά στους παίκτες και το τεχνικό team του Ολυμπιακού στις 17 Σεπτεμβρίου: «Ο κορονοϊός μας δημιούργησε προβλήματα. Πρώτα απ’ όλα με τους φιλάθλους μας που δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο. Κάνουμε ότι μπορούμε για να πείσουμε την Κυβέρνηση να επιτρέψει φιλάθλους στο 35% της χωρητικότητας και ελπίζουμε μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες να το καταφέρουμε. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πλήρες διάγραμμα για το πως μπορεί ο κόσμος να παρακολουθεί τα παιχνίδια, τηρώντας τις κατάλληλες αποστάσεις. Τα πάντα βέβαια εξαρτώνται από το πως εξελίσσεται η κατάσταση καθημερινά. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδιαίτερα τον χειμώνα που περνάμε περισσότερο χρόνο σε κλειστά μέρη.
 
Η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη για τις μεγαλύτερες ομάδες που βασίζονται πολύ στην παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, όπως ο Ολυμπιακός αλλά και οι μεγάλες ομάδες από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τα έσοδα από τους χορηγούς, επίσης είναι μειωμένα λόγω της όλης κατάστασης. Θέλω εσείς να μην ανησυχείτε για αυτά και να είστε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας στην προπόνηση και στο γήπεδο». 
 
Το νερό κύλησε στο αυλάκι και η κυβερνητική απόφαση αντιμετωπίστηκε άκρως θετικά στις τάξεις του Ολυμπιακού, κάτι λογικό. Μάλιστα είναι το πρώτο εντός έδρας του Ολυμπιακού με κόσμο μετά το ματς του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό την 1η Μαρτίου και σχεδόν έπειτα από οκτώ μήνες! Οπότε έχει τη σημασία του και μάλιστα μεγάλη.
 
Πρέπει φυσικά να υπενθυμιστεί πως το πρώτο ματς στην εποχή του κορονοϊού χωρίς κόσμο ήταν των Πειραιωτών. 

Το 1-1 με τη Γουλβς για το Europa League το οποίο έγινε με πολύ ειδικές συνθήκες και όπου σίγουρα ένα γεμάτο φαληρικό γήπεδο θα έδινε άλλη ώθηση και θα δημιουργούσε μία καυτή ατμόσφαιρα για τους παίκτες του Μαρτίνς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.