Ads Top

Κρέσπο: «Κάναμε το παιχνίδι μας, αξίζαμε τη νίκη»


Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έξανε ότι έπρεπε για να νικήσει στη Γρανάδα στάθηκε ο Χοσέ Κρέσπο μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Νουέβος Λος Κάρμενες».
Ο Ισπανός σέντερ μπακ του «Δικεφάλου» τόνισε πως έδειξε πως ξεπέρασε τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό και πως με συγκέντρωση και συμπαγή άμυνα κόντρα σε τέτοιες ομάδες θα έρθουν και οι νίκες.

Αναλυτικά: «Κάναμε το παιχνίδι μας, χάσαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι χαρούμενος για τον εαυτό μου, μιας και είχα τελευταία κάποια προβλήματα με τραυματισμούς τα οποία ξεπέρασα, αλλά και για την συνολική εξαιρετική καλή απόδοση της ομάδας.

Το σημαντικότερο είναι να έχουμε συγκέντρωση, τον έλεγχο απέναντι σε δυνατές ομάδες. Αν παίζουμε έτσι, συμπαγείς στην άμυνα, θα έχουμε τις ευκαιρίες για να νικήσουμε. Αν βάλουμε γκολ, τότε είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να βάλει σε εμάς».

Πάντως, έδειξε την απογοήτευσή του για τον έναν βαθμό: «Δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς, αυτό είναι απογοητευτικό. Παίξαμε καλά, η εμφάνιση ήταν εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση. Αλλά, πήραμε ένα βαθμό και όχι τρεις».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.