Ads Top

Μαρτίνς: «Ήταν παίκτες από τους οποίους περιμέναμε περισσότερα!»


Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε πως το α' μέρος και η απόδοση κάποιων παικτών του δεν του άρεσαν ωστόσο στο β' μέρος ανέφερε πως ο Ολυμπιακός μπορούσε να βάλει 4 γκολ.

Ο Μαρτίνς είπε στη NOVA για:
 
Το ματς και τις αλλαγές στην 11άδα: Σήμερα παίξαμε με έξι με οκτώ διαφορετικούς παίκτες. Σήμερα δεν είχαμε καλό πρώτο μέρος. Ήταν παίκτες από τους οποίους περιμέναμε περισσότερα.
 
Για άλλους ήταν το πρώτο ματς και άλλοι βρέθηκαν σε κακή μέρα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, περιμέναμε περισσότερα από κάποιους που δεν τους λείπουν παιχνίδια. Επίσης ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε αποκρούσεις. Στο β' μέρος ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε και πάλι ο αντίπαλος γκολκίπερ ήταν πρωταγωνιστής αλλά σκοράραμε.
 
Στο α' μέρος δεν ανοίξαμε την αντίπαλη άμυνα. Παίζαμε περισσότερο από στατικές φάσεις. Στο β' μέρος παίξαμε πιέζοντας πιο ψηλά την αντίπαλη άμυνα και βοήθησε ότι είχαμε περισσότερους επιθετικούς. Βάλαμε 2 γκολ και θα μπορούσαμε άλλα 2.
 
Τα νέα αποκτήματα όπως τους Ντρέγκερ και Βινάγκρε: Ο Ντρέγκερ πήγε καλά. Ο Βινάγκρε θέλει ακόμα αγωνιστικό ρυθμό. Ο Ντρέγκερ γενικά πήγε καλά και ήταν σε καλό επίπεδο. Ο Βινάγκρε μπορεί να δείξει περισσότερα από αυτά που έδειξε σήμερα. 
 
Ξέραμε ότι σήμερα έπρεπε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε άλλους παίκτες και να ξεκουράσουμε κάποιους και πως είχαμε μπροστά το ματς με τη Σίτι. Ξέραμε το ρίσκο και έπρεπε να το κάνουμε.
 
Τον Πέπε ενόψει Σίτι: Δεν είναι μόνο ο Πέπε. Όλοι είναι ισάξιοι. Όλοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να δώσουν λύσεις σε κάθε θέση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.