Ads Top

Η σύμπτωση που ενώνει Γκαρσία και Ίβιτς!


Μια εντυπωσιακή σύμπτωση ενώνει τους δύο αγαπημένους της εξέδρας στην Τούμπα.
Ο Αμπέλ Φερέιρα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και έτσι ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε σήμερα την τεχνική ηγεσία του «Δικέφαλου» αφού προπόνησε τους παίκτες της ομάδας, τους οποίους θα κοουτσάρει για πρώτη φορά την ερχόμενη Κυριακή στο Αγρίνιο στο ματς με τον Παναιτωλικό για τη Superleague.

Στην ίδια πόλη και βέβαια απέναντι στον ίδιο αντίπαλο είχε κάνει ντεμπούτο στον «ασπρόμαυρο» πάγκο και ο Βλάνταν Ίβιτς. Πρόκειται για μία εντυπωσιακή σύμπτωση που ενώνει δύο ανθρώπους που έχουν αρκετά κοινά στοιχεία στη διαδρομή τους αφού υπήρξαν ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και άρχισαν την προπονητική καριέρα τους από την Κ-19 του «Δικέφαλου». Ήταν πριν από σχεδόν 4,5 χρόνια, στις 12 Μαρτίου 2016 όταν ο Βλάνταν Ίβιτς διαδεχόμενος τον Ιγκόρ Τούντορ, έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό.

Τότε, ο ΠΑΟΚ είχε φύγει από το Αγρίνιο με μία άνετη νίκη, αφού επικράτησε με 3-0 με δύο γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στο πρώτο ημίχρονο και ένα ακόμη γκολ του Νίκου Κοροβέση στο δεύτερο. Μένει να διαπιστώσουμε αν οι… συμπτώσεις συνεχιστούν και ο Γκαρσία κάνει μία εκκίνηση ανάλογη με εκείνη του παλιού συμπαίκτη του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.