Ads Top

Super League Κ19: Πεντάρα ο ΠΑΟΚ!


Πρεμιέρα και στο πρωτάθλημα Νέων της Super League Interwetten με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 5-0 της ΑΕΛ, τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει σπουδαίο διπλό στην Τρίπολη με 3-2 και τον ΟΦΗ να παίρνει τη νίκη στις καθυστερήσεις.
Στη σέντρα και το πρωτάθλημα Νέων της Super League Interwetten με πέντε από τα επτά παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής να διεξάγονται το Σαββατοκύριακο καθώς δύο ματς, το ΑΕΚ-Ολυμπιακός και το Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα είχαν αναβληθεί.
Στα πέντε ματς που έγιναν το Σαββατοκύριακο είχαμε τέσσερις νίκες γηπεδούχων και μόλις ένα διπλό. Ο ΠΑΟΚ που είναι ο πρωταθλητής των τελευταίων ετών μπήκε στο νέο πρωτάθλημα με πεντάρα επί της ΑΕΛ ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική ομάδα που κέρδισε εκτός εδρας. Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη επί του Παναιτωλικού με γκολ στις καθυστερήσεις ενώ ο Άρης έφτασε στην επικράτηση μετά από ανατροπή. Δείτε τι έγινε στα πέντε παιχνίδια.

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 5-0: ΜΕ ΑΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ με τον αέρα πρωταθλητή. Στο πρώτο μέρος μπορεί οι παίκτες των Γκαρσία-Σνάουτσερ να απείλησαν χωρίς να σκοράρουν αλλά στο δεύτερο μέρος πέτυχαν πέντε γκολ με την είσοδο του Κωνσταντέλια στο ημίχρονο αν είναι καθοριστική.

Ο νεαρός μέσος άνοιξε το σκορ στο 50' για να έρθει ο Αβεντισιάν στο 65' και να κάνει το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Στο 75' ο Γκορντεζιάνι πήρε την ασίστ από τον Κωνσταντέλια και έκανε το 3-0, ενώ δύο λεπτά μετά οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Κωνσταντέλια να κάνει το 4-0. Το τελικό 5-0 έκανε ο Γκορτεζιάνι στο 86' μετά από ατομική ενέργεια.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Παναγιώτου (68’ Κουλιεράκης), Μανωλιούδης, Τάχατος, Αβεντισιάν, Γιαξής, Γρόσδης, Τσοπούρογλου (61’ Σπυράκος), Πανίδης, Κουλούρης (46’ Κωσνταντέλιας), Γκορτεζιάνι (86’ Κουτεντάκης).

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.