Ads Top

Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή με τις μεταγραφές!


Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Βόλο, έχοντας σ' αυτήν Ραφίνια και Χολέμπας! Και ο Σεμέδο κανονικά στις επιλογές του Πορτογάλου.
Παρά το γεγονός ότι η FIFA είχε απαντήσει στο ερώτημα της ΕΠΟ «με ποια ρόστερ θα γίνει ο τελικός» και όλα έδειχναν ότι ο τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα γίνει με τα περσινά ρόστερ ήρθε η μεγάλη έκπληξη από πλευράς ερυθρολεύκων.

Ποια ήταν αυτή; Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή έχοντας μέσα σε αυτήν τόσο τον Ραφίνια και τον Χοσέ Χολέμπας όσο και τους Κρίστινσον, Βρουσάι και Κάιπερς! Πως εξηγείται η συγκεκριμένη κίνηση από τον Πορτογάλο τεχνικό;

Οπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από την ΕΠΟ για το ποια ρόστερ έχει δυνατότητα ο κάθε σύλλογος να χρησιμοποίησει! Ετσι ο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή με τους διαθέσιμους παίκτες που θέλει να έχει στον Βόλο!

Στα αξιοσημείωτα και η συμμετοχή του Ρούμπεν Σεμέδο στην αποστολή! Παρά το γεγονός ότι οι Πορτογάλοι είχαν σίγουροι την μεταγραφή του ο Πέδρο Μαρτίνς όχι μόνο τον πήρε στην αποστολή αλλά υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να τον βάλει και στο βασικό σχήμα.

H ανακοίνωση του Ολυμπιακού
«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε τα ονόματα που θα ταξιδέψουν στον Βόλο.

Αναλυτικά η αποστολή
Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Χολέμπας, Βρουσάι, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Σουρλής, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Κάιπερς, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.