Ads Top

«Ψήνει» μεταγραφή για τον Ολυμπιακό ο Μαζουακού!


Ποιον εξτρέμ «στέλνει» στο Λιμάνι ο Γάλλος άσος - Τον «ψήνει» για τον Ολυμπιακό!

Δείτε τι γράφει ο Ευάγγελος Μίχος στο sportdog.gr για την υπόθεση του Ενκουντού και του Ολυμπιακού:  «Μου είπαν απο Τουρκία μεριά, δυο τρια πραγματάκια για τον Ζορζ Κέβιν Ενκουντού, τον 25χρονο Γάλλο εξτρεμ που θέλει να πάρει δανεικό ο Ολυμπιακός, ανήκει κατά 50% στην Μπεσίκτας (ο... υπόλοιπος στην Τότεναμ), η οποία έχει πρόταση απο ομάδα της σαουδικής Αραβίας ύψους 4,2 εκατ. ευρώ (και όχι 5 που γράφεται) αλλά ο πρώην άσος των Ναντ, Μαρσειγ, Τοτεναμ, Μπέρνλι, Μονακό επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρώπη, πόσο μάλλον να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο Ενκουντού , λοιπόν, έχει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2,7 εκατ. ευρώ (με τόσα ασφαλώς δεν μπορεί να έρθει στους "ερυθρόλευκους"), έχει ατζέντη τον Εντιαγέ που είναι ατζέντης και του Μπουφάλ, του έτερου στόχου-εξτρεμ του Ολυμπιακού(!!), είναι ομόσταβλος με τον Μπράις Σαμπά τον κίπερ της Νότιγχαμ (περσινή μεταγραφή) αλλά και τον Μαζουακού. 

Μάλιστα ο πρώην "ερυθρόλευκος" αριστερός μπακ φέρεται να τον έχει "φτιάξει" για να ...γουστάρει Ολυμπιακό. Η χρηματιστηριακή αξία του Ενκουντού έχει πέσει στα 3,5 εκατ. ευρώ (το 2016 η Τότεναμ τον αγόρασε 11 εκατ. λίρες) ενω παραμένει τραυματίας στην Μπεσίκτας...».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.