Ads Top

«Χρυσώνει» Εμβιλά ο Ολυμπιακός!


Ο Ολυμπιακός κάνει τον Γιαν Εμβιλά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ελλάδα - Το συμβόλαιό που υπογράφει!
Έγινε σίριαλ το θέμα του Γιαν Εμβιλά, αλλά μία τέτοια μεταγραφή δεν θα μπορούσε να τελειώσει εύκολα. Γιατί ο Ολυμπιακός αποφάσισε να «χρυσώσει» τον σπουδαίο Γάλλο.
Μία από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες μεταγραφές του έχει ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός. Το μόνο που απομένει επί της ουσίας είναι να έρθει στην Ελλάδα ο Γιαν Εμβιλά για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ανακοινωθεί.

Οι Πειραιώτες πάλεψαν πολλές ημέρες τη συγκεκριμένη μεταγραφή και τελικά με σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη κατάφεραν να την κάνουν πραγματικότητα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει «γράψει» 22 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Γαλλίας και έχει αγωνιστεί σε Ίντερ, Σάντερλαντ, Ρούμπιν Καζάν, Ρεν και Σεντ Ετιέν.

Το μοναδικό που έμενε ήταν να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Σεντ Ετιέν. Και εκείνοι ήξεραν ότι δεν μπορούν να χαλάσουν τη μετακίνηση του παίκτη στην Ελλάδα παρά μόνο να την καθυστερήσουν μερικές ημέρες. Τελικά λίγες ώρες μετά τα πάντα τελείωσαν.

Ο Γιαν Εμβιλά μένει ελεύθερος από τους «στεφανουά» και εκείνοι γλιτώνουν 8 εκατ. ευρώ από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, τον οποίο δεν είχε στα πλάνα του ο Κλοντ Πιελ. Ο Ολυμπιακός από την άλλη είχε αποφασίσει να κάνει την υπέρβαση αυτό το καλοκαίρι και να κάνει τον Γάλλο τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό (πιθανότατα 2+1). Οι απολαβές του θα είναι 1,7 εκατ. ευρώ το χρόνο. Χρήματα που είναι υπερβολικά για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά στον Πειραιά αποφάσισαν να τα… σπρώξουν για να φέρουν έναν ηγέτη στη μεσαία τους γραμμή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πρώτη στιγμή που έπεσε το όνομα του Εμβιλά στο τραπέζι ήταν πολύ θετικός να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή. Είχε ζητήσει μάλιστα να τελειώσει και άμεσα προκειμένου να μπει αμέσως στην ομάδα. Ο Πορτογάλος κόουτς θεωρεί πως με τον Εμβιλά ο Ολυμπιακός αλλάζει επίπεδο και γίνεται πανίσχυρος στη μεσαία του γραμμή έχοντας ένα «εξάρι» πολύ υψηλών προδιαγραφών.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.