Ads Top

Το πρόγραμμα για το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα!


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τρίτη την Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ διαμόρφωσε το πρόγραμμα της αναμέτρησης, βάσει των ιατρικών πρωτοκόλλων.
Την παραμονή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή τα πρώτα 15’ λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου. Για την είσοδο, θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.
Στις 14:00, στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Αμπέλ Φερέιρα και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών. Θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε συγκεκριμένο αριθμό διαπιστευμένων εκπροσώπων του Τύπου, ώστε να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Για τον ίδιο λόγο, η συνέντευξη Τύπου θα καλυφθεί τηλεοπτικά μόνο από το κανάλι του «Δικεφάλου» στο YouTube. Για την είσοδο στο γήπεδο της Τούμπας θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Η αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου της Μπενφίκα θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, ενώ νωρίτερα στις 18:00 θα διεξαχθεί η προπόνηση των Πορτογάλων στην Τούμπα. Τα πρώτα 15’ θα είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους του Τύπου χωρίς κανείς να έχει πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο.

Για την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.