Ads Top

«7άρα» η Κράσνονταρ πριν τον ΠΑΟΚ! (vid)


Με το σουηδικό δίδυμο των Μάρκους Μπεργκ και Βίκτορ Κλάεσον σε μεγάλα κέφια, η Κράσνονταρ διέλυσε την Χίμκι με 7-2 και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση πριν την αναμέτρηση της Τρίτης με τον ΠΑΟΚ.

Όσοι πιστεύουν πως από την στιγμή που πέταξε εκτός συνέχειας την Μπενφίκα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στους ομίλους του Champions League, καλά θα κάνουν να αναθεωρήσουν. 

Η Κράσνονταρ όχι μόνο δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα, αλλά πιθανώς είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ρωσία (μαζί με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), κάτι που το απέδειξε και πριν από το πρώτο παιχνίδι της Τρίτης απέναντι στον Δικέφαλο.

Η Χίμκι με την χειρότερη άμυνα στο ρωσικό πρωτάθλημα αποτελέσε σάκο του μποξ για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, που την διέλυσε με 7-2 και έδειξε ότι μπροστά πετάει φλόγες!

Σε όλα τα φετινά παιχνίδια ο Μουράντ Μουσάγεφ επέλεγε το 4-3-3, όμως αυτή τη φορά άλλαξε εντελώς σχηματισμό και λογική. Πήγε στο πολύ πιο επιθετικό 4-2-3-1, έβαλε πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ, όλα τα… βαρέα όπλα (Καμπελά, Βάντερσον, Κλάεσον), επανέφερε στα χαφ τον (παροπλισμένο φέτος) Ολλανδό Βιλένα και η Κράσνονταρ ήταν υπερπαραγωγική, έφτιαχνε φάσεις ότι ώρα ήθελε.

Τα 7 γκολ στο ενεργητικό της Κράσνονταρ μετά από 6 αγωνιστικές ήταν μία εντυπωσιακή παραδοξότητα. Κι αυτό γιατί η ομάδα του Μουσάγεφ είναι πρώτη σε τελικές προσπάθειες στο ρωσικό πρωτάθλημα και δεύτερη σε κατοχή. Τα γκολ που δεν έμπαιναν λοιπόν στα άλλα παιχνίδια ήρθαν μαζεμένα απέναντι στην Χίμκι.

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο 18ο λεπτό. Ο Μάρκους Μπεργκ μπορεί να αστόχησε στο πέναλτι, όμως πήρε το ριμπάουντ και με προβολή έκανε το 1-0. Ωστόσο, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν ήταν ο καλύτερος Σουηδός του γηπέδου.

Ο Βίκτορ Κλάεσον έκανε εμφάνιση καριέρας (2 γκολ / 2 ασίστ) και έδειξε ότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί από τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός εξτρέμ έδειξε ότι ξέρει να τελειώνει καλά τις φάσεις εντός περιοχής (23’, 45’), με την Χίμκι να έχει επιστρέψει αρχικά από το 2-0 με τρομερό βολέ του Κόριαν (27’) και πέναλτι του ίδιου παίκτη (42’).

Στην επανάληψη χάθηκε το τόπι. Η Χίμκι παρέδωσε πνεύμα και η Κράσνονταρ έβγαλε μερικούς καταπληκτικούς συνδυασμούς. Ο Βιλένα με μονοκόμματο σουτ εντός περιοχής έκανε το 4-2 (52’), ενώ από δύο ασίστ του Κλάεσον (η δεύτερη με φοβερή τακουνάκι), ο Καμπελά με διαγώνιο σουτ (62’) και ο Ούτκιν (74’) με πλασέ έφτασαν το σκορ στο 6-2.

Ο Μπεργκ είχε ένα ακόμα ακυρωθέν γκολ λόγω οφσάιντ, η Κράσνονταρ είχε 24 τελικές και στο τέλος έκανε και συντήρηση δυνάμεων σε μία πολύ εντυπωσιακή παράσταση, που σίγουρα θα πρέπει να τρόμαξε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Στο 89ο λεπτό ο Σουλεϊμάνοφ από κοντά πήρε το ριμπάουντ και... εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με το τελικό 7-2 να πιστοποιεί πως η Κράσνονταρ (που έχει ήδη 7 επίσημα ματς πρωταθλήματος στα πόδια της) είναι ένας φοβερά περίπλοκος αντίπαλος για τον Δικέφαλο.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.