Ads Top

Ατρόμητος – Βόλος 0-2


Για ακόμα μία φορά η ομάδα της Μαγνησίας έφυγε αλώβητη από το Περιστέρι.
Ο Ατρόμητος πλήρωσε την «χαζή» αποβολή του Ρισβάνη, ο Βόλος έλεγξε το ματς και με γκολ των Δουβίκα, Μπαριέντος πήρε τη νίκη με 2-0.
Έτσι για τρίτη σερί αναμέτρηση στα δυτικά προάστια δεν δέχεται γκολ και προφανώς δεν γνωρίζει την ήττα.

Θυμίζουμε ότι πέρσι ο Βόλος έφυγε από το Περιστέρι με το 0-0 για το πρωτάθλημα, ενώ νίκησε με 2-0 στο κύπελλο.

Κομβικό σημείο της αναμέτρησης η αποβολή του Ρισβάνη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αγκωνιά στον Περέα πολλά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ είχε την κατοχή της μπάλας και με υπομονή έψαξε το γκολ.
Δεν δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά τελικά το βρήκε στο 77′ με εντυπωσιακή κούρσα του Φεράρι και προβολή του Δουβίκα.

Ο νεαρός στράικερ κέρδισε και πέναλτι στις καθυστερήσεις, με τον Μπαριέντος να «κλειδώνει» τη νίκη.

Ατρόμητος – Βόλος: Το φιλμ

Δεν ήταν καλό το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη.

Κακή εκτέλεση φάουλ του Γκάλο (6′), περνάει ανεκμετάλλευτη η φάση.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Γκουαροτσένα έπιασε δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά η μπάλα πήγε στο κέντρο της εστίας και ο Γιαννιώτης έδιωξε με τις γροθιές.

Φτάσαμε στο 33′. Ο Φεράρι βγήκε από αριστερά, πέρασε στον Ραμπέγιο, αυτός έκανε τη σέντρα, ο Δουβίκας χρησιμοποίησε το χέρι και η μπάλα βγήκε έξω. Ο Τζήλος εξέτασε τη φάση με VAR, αλλά δεν προέκυψε κάποια παράβαση.

Στο 36′ ο Ρισβάνης είδε κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Περέα. Τρία λεπτά μετά εκτέλεσε φάουλ ο Ούμπιδες από δεξιά, ο Τομάσεβιτς έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.

Με την συμπλήρωση των «45», ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Τζήλος στη συνέχεια το πήρε πίσω σωστά αφού ο Μανούσος που το κέρδισε ήταν σε εμφανέστατη θέση οφσάιντ.

Με τον Ρισβάνη στις καθυστερήσεις να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς στην εναέρια μονομαχία με τον Περέα χτύπησε με τον αγκώνα του τον αντίπαλο και αποβλήθηκε σωστά.

Με τον Βόλο στην συνέχεια να χάνει σημαντική ευκαιρία. Μετά από βαθιά μπαλιά, που πέρασε στην πλάτη του Γούτα, ο Δουβίκας βρέθηκε απέναντι στον Γιαννιώτη αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει υπό την πίεση και του Γκάλο.

Κάπου εκεί το ημίχρονο τελείωσε.

Με πρωταγωνιστή τον Δουβίκα
Διπλή αλλαγή για τον Ατρόμητο στην επανάληψη, με Στρούγγη και Μουνίθ στις θέσεις των Ραμπέγιο και Αγκάγιεφ.

Στο 55΄οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ. Ωραία κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Βόλου, ο Μανούσος έκανε το σουτ από θέση μέσα δεξιά και διαγώνια αλλά δεν βρήκε στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας και με υπομονή έψαχναν το γκολ. Το οποίο βρήκαν στο 77′.

Ο Φεράρι έκανε τρομερή ενέργεια από αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε κάνει τη σέντρα και ο Δουβίκας έστειλε την μπάλα με προβολή στα δίχτυα.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο να ισοφαρίσει άμεσα.

Ωραία κάθετη του Γιακουμάκη, ο Ραμπέγιο έκανε το διαγώνιο τελείωμα, αλλά ο Γκαραβέλης έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

Και στο 86′ ο Γκαραβέλης μπλόκαρε με ευκολία την κεφαλιά του Γούτα.

Στις καθυστερήσεις ο Δουβίκας μπήκε μέσα στην περιοχή, ο Στρούγγης το μάρκαρε άτσαλα και ο Τζήλος έδειξε σωστά το σημείο του πέναλτι.

Ο Μπαριέντος ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ατρόμητος – Βόλος: Η κάρτα του αγώνα

MVP: Τον Φράνκο Φεράρι τον γνωρίσαμε πέρσι και μας είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Στην πρεμιέρα μας θύμισε γιατί αποτελεί ένα ποιοτικό μπακ. Άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα, έκανε δύο εξαιρετικές επιθετικές προσπάθειες και η δεύτερη κατέληξε σε γκολ.

UP: Μπαριέντος και Ριένστρα τα δύο αμυντικά χαφ. Πολύ καλό δίδυμο, δεν επέτρεψε στους χαφ του Ατρομήτου να γίνουν απειλητικοί. Απέφυγαν τα λάθη.

DOWN: Προφανώς και ο Σπύρος Ρισβάνης επηρέασε την εικόνα της ομάδας του. Με μία αχρείαστη αποβολή στο κέντρο του γηπέδου. Το 3-4-3 του Κάναντι δεν είχε αποδώσει μέχρι τότε, ωστόσο υπήρχε σιγουριά στα μετόπισθεν. Η είσοδος του Στρούγγη δεν βοήθησε. Τουναντίον…

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο Θανάσης Τζήλος είχε μία άψογη διαιτησία. Ο Θεσσαλός ρέφερι πήρε σωστές αποφάσεις. Και με τα δύο πέναλτι (το πρώτο ακυρώθηκε ως οφσάιντ). Και η κόκκινη κάρτα στον Ρισβάνη απόλυτα σωστή.

ΓΚΟΛ: 77′ Δουβίκας, 93′ Μπαριέντος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 13′ Φεράρι, 42′ Γκουαροτσένα, 44′ Μπαριέντος, 82′ Σάντσες, 86′ Μπαρτόλο, 87′ Στρούγγης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 45′ + 2′ Ρισβάνης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης – Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας – Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς (84′ Χαρίσης), Ούμπιδες (84′ Ενσικουλού), Σάλομον – Αγκάγιεφ (46′ Μουνίθ), Ραμπέγιο (46′ Στρούγγης), Μανούσος (65′ Γιακουμάκης).

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης – Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι – Ριένστρα, Μπαριέντος (94′ Κρητικός) – Περέα (81′ Γέντρισεκ), Μαρτίνες (67′ Κιάκος), Γκουαροτσένα (46′ Μπαρτόλο) – Δουβίκας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.