Ads Top

Ενδιαφέρον από Premier League για Γιαννούλη!


Το πραγματικά ζεστό ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Γιαννούλη έρχεται από την Αγγλία!
Πολλά είναι τα δημοσιεύματα από τον ξένο Τύπο που θέλουν τον Δημήτρη Γιαννούλη να «πετάει» για ομάδα του εξωτερικού.
Πιο συγκεκριμένα, καθημερινά διαβάζουμε το «μπαράζ» δημοσιευμάτων από τη Γαλλία για το ενδιαφέρον άλλοτε της Μαρσέιγ και άλλοτε της Σεντ Ετιέν για τον αριστερό αμυντικό του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, παλαιότερα υπήρχαν αναφορές και για τη Μονακό, αλλά το θέμα έχει «κολλήσει» και η ομάδα του πριγκιπάτου δείχνει να έχει αποσυρθεί από τη διεκδίκησή του.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το metrosport, το πραγματικά ζεστό ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη έρχεται από την Αγγλία και ειδικότερα, από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Εξάλλου, για τη συγκεκριμένη ομάδα τα περίπου έξι με εφτά εκατομμύρια ευρώ που ζητά ο ΠΑΟΚ, δεν θα είναι πρόβλημα αν αποφασίσει να κάνει την τελική κίνηση για την απόκτηση του Γιαννούλη.

Όπως και να έχει, ο Όλαφ Ρέμπε που χειρίζεται τα μεταγραφικά είναι ενήμερος για το θέμα και είναι σε αναμονή για τις εξελίξεις καθώς και ο ίδιος φροντίζει να κρατά ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας για να προωθήσει τα συμφέροντα της ελληνικής ομάδας, όπως επίσης και για να καλύψει και το κενό που θα προκύψει ενδεχομένως. στραμμένο στο Νησί.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.