Ads Top

Έφτασε Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Όγκαστ! (pics)


Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Ζακ Όγκαστ.
Ο 27χρονος σέντερ του Παναθηναϊκού έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το απόγευμα της Κυριακής και τις επόμενες ημέρες θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «πράσινων».
Μάλιστα, ο Όγκαστ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις:
- Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω εκπληκτικά. Εδώ είναι το δεύτερο σπίτι μου. Έχω υπάρξει μέλος της ομάδας ξανά και έχουμε δουλειές που δεν έχουν... ολοκληρωθεί. Ελπίζω να γίνουμε "ένα" ως ομάδα και να κάνουμε περήφανο τον σύλλογο».

- Για την επιστροφή του στην Ευρωλίγκα: «Ήθελα λίγο χρόνο, έπρεπε να ωριμάσω λίγο μέσα στο παιχνίδι, να μάθω πράγματα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο και να έχουμε μια καλή σεζόν».

- Για την επικοινωνία του με τον Γιώργο Βόβορα: «Ναι ναι, μιλήσαμε πολύ το καλοκαίρι. Μου είπε πως το σημαντικό για εκείνον ήταν να βρει παίκτες με εξαιρετική συμπεριφορά, που θέλουν να κερδίζουν».

- Για τους στόχους του: «Θέλω να νικάω. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει. Θέλω να δείξω σε όλους ότι ανήκω στην Ευρωλίγκα».

- Για το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας: «Τους γνωρίζω πολύ καλά, πάντα θα είναι δίπλα μας. Στέλνουμε την αγάπη μας. Θέλουμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν».






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.