Ads Top

Ζαμπά: «Στο χέρι μας να προκριθούμε στο Champions League και να γράψουμε ιστορία»


Αισιόδοξος για το μέλλον του ΠΑΟΚ εμφανίζεται ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος στον αγώνα με την Μπεσίκτας επέστρεψε στη δράση, μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα απουσίας.
Ο σοβαρός τραυματισμός, που του στέρησε το μεγαλύτερο κομμάτι της περσινής σεζόν, ανήκει στο παρελθόν για τον Βραζιλιάνο επιθετικό του ΠΑΟΚ.
Με αφορμή την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο Λέο Ζαμπά μίλησε στην πατρίδα του, με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ να στέκονται στην πρόκριση επί της Μπεσίκτας. 

«Ήταν σημαντική η νίκη εξαιτίας και της αντιπαλότητας που υπάρχει ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Πήραμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και παράλληλα εξασφαλίσαμε σίγουρα θέση στους ομίλους του Europa League κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς. Τώρα περιμένουμε να μάθουμε τον επόμενο αντίπαλο μας», σχολίασε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και συμπλήρωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος πλέον. Μόνο ο Θεός και η οικογένεια μου ξέρουν τι πέρασα. Ευχαριστώ τον Θεό, τους γιατρούς μου και όλους όσους ήταν κοντά μου κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας μου. Και φυσικά τον κόσμο που μου έστελνε μηνύματα στήριξης. Δυστυχώς δεν τους έχουμε κοντά μας στο γήπεδο, ελπίζω σύντομα να επιστρέψουν. Για να έχουμε μία καλή σεζόν θα πρέπει να κερδίσουμε τίτλους. Η περσινή χρονιά δεν ήταν καλή. Τώρα είναι στο χέρι μας να γράψουμε ιστορία και να προκριθούμε στο  Champions League και φυσικά να παλέψουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζεις».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.