Ads Top

Στα πλέι οφ του Champions League ο Ολυμπιακός!


Η Λυών έστειλε κατευθείαν τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Champions League - Εξασφάλισε μίνιμουμ τους ομίλους του Europa League ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός θα αγωνιζόταν κανονικά στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, «βαδίζοντας» πάνω στο μονοπάτι των πρωταθλητών.

Λόγω της βαθμολογίας του θα είναι στους ισχυρούς της κλήρωσης και θα αντιμετώπιζε σε ΜΟΝΟ ματς (την έδρα θα καθορίσει η κληρωτίδα) στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου μια ομάδα για να προκριθεί στα play off της διοργάνωσης.

Όμως, με την πρόκριση της Λυών επί της Γιουβέντους στο Final 8 του Champions League άνοιξε ο δρόμος για την απευθείας συμμετοχή του στα play off (όπου οι αγώνες είναι διπλοί). Κι αν δεν προκριθεί στους ομίλους θα έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.

Η δυνατότητα αυτή υπάρχει επειδή η κλήρωση για τον πρώτο και τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League γίνεται πριν από τον τελικό του Champions League που είναι προγραμματισμένος για τις 23 Αυγούστου.

Έτσι, ο πρωταθλητής της 11ης χώρας (Ολλανδία-Άγιαξ) στο ranking της UEFA θα μπει κατευθείαν στους ομίλους και οι πρωταθλήτριες της 13ης και 14ης χώρας (Τσεχία-Σλάβια, Ελλάδα-Ολυμπιακός) θα μπουν στα play off αντί για τον 3ο προκριματικό.

22 και 30 Σεπτεμβρίου είναι οι ημερομηνίες των Play-Off του Champions League!

Το σενάριο αυτό έχει ισχύ, εφόσον η Λυών δεν κατακτήσει το τρόπαιο του Champions League
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.