Ads Top

Το «δώρο» του Κόβατς στον Ολυμπιακό!


«Στόπερ σφαίρα, παίζει και 6άρι» - Πριν από τέσσερα χρόνια πήρε μεταγραφή έναντι 11 εκατ. ευρώ!
Τις προηγούμενες ημέρες προέκυψε ένα πολύ ενδιαφέρον μεταγραφικό σενάριο από τη Γαλλία για τον Ολυμπιακό.
Τα γαλλικά Μέσα υποστήριξαν ότι ο Τζέμερσον μένει ελεύθερος από τη Μονακό φωτογραφίζοντας τους Πειραιώτες ως την ελληνική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε από τους Μονεγάσκους πριν από τέσσερα χρόνια, πληρώνοντας 11 εκατ. ευρώ την Ατλέτικο Μινέιρο. Στη Μονακό έκανε το μπαμ πριν τρία χρόνια, όταν η ομάδα ήταν στα φόρτε της. Τη σεζόν 2016-17 είχε 54 εμφανίσεις, 2 γκολ και 1 ασίστ, τη 2017-18 33 ματς και 2 γκολ, τη 2018-19 35 παιχνίδια και τη φετινή 15.

Η Μονακό έχει αλλάξει έξι προπονητές τα τρία τελευταία χρόνια. Η κατάσταση στην ομάδα είναι έκρυθμη μετά την εποχή Ζαρντίμ. Αυτό ίσως να ήταν ο λόγος που ο παίκτης είχε φθίνουσα πορεία. "Μετά από εκείνη την περίοδο που η Μονακό ήταν στο ζενίθ της χάθηκε. Και δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης. Και άλλοι παίκτες είχαν πτωτική πορεία, λες και άδειασαν όλοι από ενέργεια. Όλοι επηρεάστηκαν", σημειώνει στο sportdog ο Μιχάλης Σινάκος.

Ο υπεύθυνος της στοιχηματικής εφημερίδας "Match Money" για το πρωτάθλημα της Γαλλίας ανέλυσε στη συνέχεια τα στοιχεία του Βραζιλιάνου αμυντικού. "Είναι ένα ψηλόλιγνο στόπερ, σχετικά δυνατό και λίγο άχαρο στο παιχνίδι του. Έχει όμως ταχύτητα! Θα βγει γρήγορα πάνω στην μπάλα. Δεν είναι τεχνίτης. Μπορεί, ωστόσο, να καλύψει και άλλες θέσεις. Ο Ζαρντίμ για παράδειγμα τον είχε χρησιμοποιήσει ως εξάρι θέλοντας να εκμεταλλευτεί τα αθλητικά του προσόντα και όχι τόσο την πρώτη πάσα του", αναφέρει.

Στην Μονακό ανέλαβε πρόσφατα προπονητής ο Νίκο Κόβατς και όπως σημειώνει ο Μιχάλης Σινάκος, η νέα τάξη πραγμάτων θα φέρει εκκαθαρίσεις. Οπότε αυτή η συγκυρία δεν αποκλείεται να οδηγήσει τον Τζέμερσον στο λιμάνι. "Για μένα έπρεπε να φύγει πέρσι. Στον Ολυμπιακό ίσως μπορεί να βρει το κίνητρο που χρειάζεται. Γιατί είναι σε καλή ηλικία (σ.σ. 27 χρονών) και έχει πράγματα να δώσει. Το γεγονός ότι η ελληνική ομάδα αγωνίζεται στο Champions League αποτελεί μεγάλο δέλεαρ", καταλήγει ο συνάδελφος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.