Ads Top

Κλείνει Πέπε ο Ολυμπιακός!


Βρήκε ήδη τον αντι-Γκιγιέρμε ο Ολυμπιακός - Πόσα εκατομμύρια θα κοστίσει η μεταγραφή του!
Ο Ολυμπιακός έκανε νέα επίσημη πρόταση στην Γκιμαράες για τον Πέπε και όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού!
Ο Γκιγιέρμε είναι ήδη στο Κατάρ και κλείνει στην Αλ Σαντ και ο Ολυμπιακός έχει άμεση απάντηση! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση στην Γκιμαράες για τον Πέπε και όλα δείχνουν πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές η πρόταση του Ολυμπιακού είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ, πολύ κοντά στα 5 εκατομμύρια που αξίωνε η Γκιμαράες για να δώσει τον παίκτη. Και αυτό το ποσό φαίνεται πως θα είναι και το... τελικό για να ολοκληρωθεί το deal!

Μάλιστα, η A' Bola τονίζει πως οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο και δεν αποκλείεται η μεταγραφή να κλείσει άμεσα!

Ο 23χρονος Πορτογάλος είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς από την πρώτη στιγμή για να είναι ο αντικαταστάτης του Γκιγιέρμε (σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος έφευγε, κάτι το οποίο κι έγινε) και όλα δείχνουν ότι η επιθυμία του θα γίνει πράξη!

Ο Πέπε την προηγούμενη σεζόν είχε 46 (!) συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 5 γκολ και 3 ασίστ. Από αυτά τα 46 ματς τα 10 ήταν για την Ευρώπη (Europa League).

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.