Ads Top

«Πώρωση με Ουάιτ - Δεν παίρνει πλέι-μέικερ»


Πώς «φτιάχτηκε» ο κόσμος του Παναθηναϊκού, η ανατροπή για τον «άσσο» και το «μπαμ» από το NBA.
Ο Παναθηναϊκός ανέβασε τη διάθεση των φιλάθλων του, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Άαρον Ουάιτ. Ο Αμερικάνος δεν είναι κάποιος σούπερ σταρ, αλλά πρόκειται για πάρα πολύ χρήσιμο παίκτη.
Και επιπλέον ο κόσμος της ομάδας άκουγε ότι δεν θα αποκτηθεί "4άρι" και τρόμαζε με αυτό το ενδεχόμενο. Η ΚΑΕ, όμως, δούλευε μυστικά, τους έπιασε όλους στον ύπνο και ανακοίνωσε έναν παίκτη, που θα είναι καλό συμπλήρωμα στη θέση "4" στους Μπέντιλ και Μήτογλου.

Πλέον όλοι "καίγονται" για την τελευταία και πιο σημαντική μεταγραφή, που είναι αυτή του πλέι-μέικερ. Ο Πιέρ Τζάκσον είναι ο πρώτος στόχος με τους "πράσινους" να έχουν ρίξει όλο το βάρος τους εκεί. Δεν αγχώνονται όμως πλέον. Γιατί και τον Τζάκσον να μην πάρουν, έχουν εναλλακτικές λύσεις, όπως ο Τζος Γκρέι. Για την τεχνική ηγεσία του "τριφυλλιού", ο Τζάκσον δεν είναι Λαπροβίτολα. Τον Αργεντινό τον ήθελε ο Βόβορας πώς και πώς. Όχι ότι τον Τζάκσον δεν τον θέλει, δεν θα πήγαινε άλλωστε να τον πάρει. Δεν κόβει, όμως, και τις φλέβες του.

Με λίγα λόγια σύμφωνα με τους Παναθηναϊκούς υπάρχουν και άλλοι Τζάκσον στην αγορά. Όχι, όμως, κι άλλοι Λαπροβίτολα.

Δεύτερο πλέι-μέικερ δεν πρόκειται να πάρει ο Παναθηναϊκός. Αυτή τη θέση θα την καλύπτει ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Και από κει και πέρα, λίγο ο Νέντοβιτς, λίγο ο Καλαϊτζάκης, λίγο ο Μποχωρίδης. Κάπως έτσι θα βγει η δουλειά για το "τριφύλλι".

Αν μέσα στη σεζόν διαπιστωθεί ότι υπάρχει πρόβλημα, τότε θα γίνει διορθωτική κίνηση. Θα αποκτηθεί, δηλαδή, ένας ακόμη πλέι-μέικερ και μέσα στον χειμώνα άλλωστε θα υπάρχει ελεύθερος κόσμος, αφού αναμένεται να φύγουν από το ΝΒΑ αρκετοί καλοί παίκτες.

Στον Παναθηναϊκό είναι γενικά ικανοποιημένοι από το ρόστερ που φτιάχνουν, την πρώτη σεζόν που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είναι στο τιμόνι της ομάδας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.