Ads Top

Τα έσοδα του ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση επί της Μπεσίκτας!


Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε τους ομίλους του Europa League - Πόσα εκατομμύρια έβαλε ήδη στα ταμεία του!
Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League έβγαλε νικητή του «ασπρόμαυρους».
Ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-1 και έκανε το πρώτο βήμα προς τον ανεκπλήρωτο του στόχο, που δεν είναι άλλος από την είσοδό του στους ομίλους του Champions League. Βέβαια, θα του απομένουν ακόμα τρεις αγώνες.

Ένας για τον 3ο προκριματικό γύρο και δύο για τα πλέι της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το βασικό είναι ότι οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν αυτόματα να κλειδώσουν την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή τη σεζόν 2020-2021, αφού έκλεισαν σίγουρα θέση στους ομίλους του Europa League, αν δεν καταφέρουν να μπουν σε αυτούς του Champions League.

Εξασφαλισμένος όμιλος σημαίνει και εγγυημένα έσοδα. Μίνιμουμ 8 με 10 εκατομμύρια για τους ομίλους του Europa League. 20+ εάν φτάσει μέχρι τους ομίλους του Champions League. Εσοδα που θα τον βοηθήσουν και στο FFP όπερ σημαίνει και στις όποιες μεταγραφές θα θέλει να κάνει στον σχεδιασμό του...

Ταυτόχρονα ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει χρόνο για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας. Εκτός του ότι θα έχει το «μαξιλαράκι» του Europa League, οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα έχουν χρόνο και χρήματα μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη για να διαμορφώσουν το πλάνο ενόψει της νέας σεζόν.

Αν δηλαδή αποκλειστεί από τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, τότε θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, ο Δικέφαλος θα δώσει το λιγότερο επτά ευρωπαϊκά ματς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.