Ads Top

Τα συγχαρητήρια του Χάαλαντ για το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού! (pic)


O σταρ της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ συνεχάρη μέσω Instagram τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τον οποίο είναι συμπαίκτης στην εθνική Νορβηγίας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της ΑΕΚ για την 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League και συνδύασε με ιδανικό τρόπο την ολοκλήρωση της σεζόν με τη φιέστα που ακολούθησε στον Πειραιά για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές των "ερυθρολεύκων" ανέβασαν πολλές φωτογραφίες στα social media από τη χθεσινή (19/07) βραδιά. Ο αρχηγός της ομάδας, Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, ανεβάζοντας, μάλιστα, μία φωτογραφία με το τρόπαιο και δεχόμενος ευχές από πρώην και νυν συμπαίκτες του.

Μεταξύ εκείνων που έδωσαν συγχαρητήρια στον 28χρονο μπακ ήταν κι ο σταρ της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον οποίο είναι συμπαίκτης στην εθνική Νορβηγιίας. Ο 19χρονος επιθετικός σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του Ελαμπντελαούι στο Instagram, γράφοντας στα νορβηγικά "Συγχαρητήρια".


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.