Ads Top

Έρχεται μεγάλη πώληση στον Ολυμπιακό!


Το μεγάλο deal που ετοιμάζεται στο λιμάνι - Ποιος αποχωρεί, γεμίζουν τα ταμεία του Ολυμπιακού!
Το όνομά του απασχολεί έντονα την επικαιρότητα του Ολυμπιακού, καθώς τα σενάρια που τον θέλουν να τσεκάρεται από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν φουντώσει.
Άλλωστε, ο παίκτης έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα, πετυχαίνοντας τον στόχο του που ήταν ουσιαστικά να… αναγεννήσει την καριέρα του και να ξαναμπεί στον… χάρτη των μεγάλων ευρωπαϊκών αγορών. Ο ίδιος ο Σεμέδο είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο μέσα στη σεζόν ότι θα ήθελε να αγωνιστεί σε κορυφαίο πρωτάθλημα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η περίπτωση του βασικού στόπερ των Πειραιωτών «παίζει» για τις μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας, καθώς Πόρτο και Μπενφίκα φέρονται να στοχεύουν στον επαναπατρισμό του Σεμέδο αναζητώντας μια αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας.

Μπορεί το πορτογαλικό πρωτάθλημα να μην είναι το κορυφαίο της Ευρώπης, αλλά η προοπτική της μετακόμισης σε top ομάδα της πατρίδας του δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Σεμέδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης δεν θα έλεγε «όχι» σε καμία περίπτωση. Οι δύο προαναφερθείσες ομάδες πρωταγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ ο επαναπατρισμός θα έδινε την ευκαιρία στον 26χρονο άσο να παρακολουθείται ακόμα πιο στενά από τον Φερνάντο Σάντος, που τον προορίζει για βασικό στην εθνική Πορτογαλίας.

Πέραν των Μπενφίκα και Πόρτο, στα ρεπορτάζ αναφορικά με τον Σεμέδο επισημαίνεται εκτενώς το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε, με τα δεδομένα όμως να είναι εντελώς διαφορετικά.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ο Πορτογάλος στόπερ δεν θα άφηνε τον Ολυμπιακό για τη Φενέρ ή οποιαδήποτε ομάδα που δεν συμμετέχει σε κορυφαίο πρωτάθλημα. Όσο υψηλό κι αν είναι το συμβόλαιο που θα του προταθεί, ο παίκτης έχει θέσει ξεκάθαρα ως προτεραιότητα το άλμα στην καριέρα του και δεν θέλει να κάνει ένα βήμα που θα τον πάει πιο πίσω, ειδικά από τη στιγμή που είναι απόλυτα ικανοποιημένος στον Πειραιά.

Πάντως, σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσουμε και το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι αυτοί που έχουν τον τελευταίο λόγο. Ο Σεμέδο είναι «δεμένος» με συμβόλαιο μέχρι το 2023 και ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να τον… ξεπουλήσει. Προτάσεις κάτω των 10 εκατομμυρίων δεν συγκινούν τους Πειραιώτες και αν ο Πορτογάλος παραχωρηθεί, αυτό θα γίνει μόνο αν οι πρωταθλητές Ελλάδας ικανοποιηθούν απόλυτα σε οικονομικό επίπεδο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.