Ads Top

Αθλ. Διευθυντής Ραπίντ: «Δύσκολη η παραμονή Σβαμπ»


Ο αθλητικός διευθυντής της Ραπίντ Βιέννης, Ζόραν Μπάρισιτς μίλησε για το μέλλον του Στέφαν Σβαμπ στην αυστριακή ομάδα, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της υπόθεσης.
Ο Στέφαν Σβαμπ βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ δεδομένου πως το συμβόλαιό του έληξε και είναι ελεύθερος να επιλέξει τον νέο σταθμό της καριέρας του.
Αναλυτικά όσα είπε ο αθλητικός διευθυντής της Ραπίντ, Ζόραν Μπάρισιτς:

«Φυσικά είναι ένας παίκτης με τον οποίο θέλουμε να συνεχίσουμε την συνεργασία. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον ίδιο και με τον μάνατζερ του, αλλά γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολη περίπτωση η παραμονή του στην ομάδα. Ένας ποδοσφαιριστής με την αξία του και το γεγονός ότι είναι ελεύθερος ανεβάζει την τιμή του στην αγορά».

Τις προηγούμενες ημέρας, ο Μπάρισιτς είχε αναφερθεί και πάλι στον Σβαμπ, λέγοντας:

«Είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσουμε. Βρίσκεται σε μία ηλικία που το εξωτερικό είναι αρκετά ελκυστικό και για οικονομικούς λόγους. Έχει δικαίωμα να αποφασίσει τον επόμενο προορισμό του. Μπορώ να σχεδιάσω την ομάδα μόνο με όσους παίκτες είναι μαζί μας. Γίνεται προσπάθεια να βρεθεί μια λύση».

Όπως τονίζουν οι Αυστριακοί, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί η φόρμουλα συνεργασίας με τη Ραπίντ σήμερα (28/7) και ως εκ τούτου ο Σβαμπ δεν θα βρεθεί στην πρώτη προπόνηση της ομάδας που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.