Ads Top

Ξεπέρασε τη Βουλιαγμένη και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός!


Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου πόλο Γυναικών πήρε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 9-5 της Βουλιαγμένης.
Πλώρη για να κατακτήσει και τον δεύτερο φετινό τίτλο στην Ελλάδα έβαλε ο Ολυμπιακός!
Οι πρωταθλήτριες επικράτησαν 9-5 της Βουλιαγμένης και έτσι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Final Four του Κυπέλλου στο πόλο Γυναικών, όπου γίνεται στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου, περιμένοντας τον νικητή του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στον Νηρέα Χαλανδρίου και τη ΝΕ Πατρών.

Οι «ερυθρόλευκες» είχαν πάρει το προβάδισμα (3-2) από το πρώτο οκτάλεπτο, κλείνοντας το ημίχρονο στο +3 (6-3). Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη είχαν τον έλεγχο και στην τρίτη περίοδο, αυξάνοντας κι άλλο το προβάδισμά τους (9-4), ενώ στην τελευταία έριξαν στροφές, χωρίς να το πληρώσουν, με την ομάδα των νοτίων προαστίων να πετυχαίνει και το μοναδικό τέρμα, με το οποίο διαμορφώθηκε το 9-5.

Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης 9-5 (3-2, 3-1, 3-1, 0-1)

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 3, Μπενέκου Αλ. 1, Ελευθεριάδου 1, Κρίστμας 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ. 1, Δούλη, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κανετίδου, Σιούτη.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαππά, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου Αθ. 1, Ξενάκη 2, Νίνου Ειρ. 1, Πάτρα Μ., Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Κοντονή 1, Καλαϊτζή, Λαβί, Μουστακαρία, Καϊάφα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.