Ads Top

Οι δύο παίκτες που ζήτησε ο Μαρτίνς να μείνουν στον Ολυμπιακό!


Τους δίνει… λευκή επιταγή ο Μαρινάκης - Τρέχουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά τη φιέστα!
Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εξάρει δημόσια τους δύο συγκεκριμένους παίκτες. Ξέρει ότι μπορεί να του προσφέρουν πάρα πολλά.
Ενόψει της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό, ερωτηματικό εξακολουθεί να παραμένει το μέλλον των δύο παικτών-συμβόλων που έχουν παραμείνει στο ρόστερ.

Ο λόγος φυσικά για τους Βασίλη Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο, που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα εάν θα «κρεμάσουν» τα παπούτσια τους. Ο «Τόρο» είχε δηλώσει πως η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία του ως ποδοσφαιριστής, όμως ακόμα δεν έχει οριστικοποιήσει την απόσυρσή του, ενώ ο Αβραάμ δεν έχει πάρει θέση για το τι προτίθεται να κάνει.

Τα συμβόλαια αμφοτέρων ολοκληρώνονται, ωστόσο παρά την προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία τους ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την παραμονή τους στην ομάδα και τη νέα σεζόν!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εξάρει τους δύο βετεράνους για την προσφορά τους στα αποδυτήρια και τον τρόπο που αξιοποιούν την εμπειρία τους για να καθοδηγήσουν τους συμπαίκτες τους.

Παράλληλα, ο Μαρτίνς δεν έχει κανένα παράπονο από τους δύο παίκτες ούτε σε αγωνιστικό επίπεδο. Πρόσφατα αποθέωσε τον Τοροσίδη για την απόδοσή του στο ματς με τον Άρη και σε διάφορα διαστήματα της σεζόν είδε τον Παπαδόπουλο να δηλώνει «παρών» σε κρίσιμα παιχνίδια, όταν κλήθηκε να αγωνιστεί.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι οριστικό από τη διοίκηση των Ερυθρολεύκων για το τι μέλλει γενέσθαι με τους δύο διεθνείς, αλλά άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις επισημαίνουν πως σε περίπτωση που οι διοικούντες αποφασίσουν να κρατήσουν Αβραάμ και «Τόρο», το ζήτημα των διαπραγματεύσεων θα είναι τυπικό. Οι δύο παίκτες δεν πρόκειται να τα… χαλάσουν στο οικονομικό κομμάτι, αφού έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να «κρεμάσουν» τα παπούτσια τους στον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, εάν οι παίκτες πάρουν την απόφαση πως ο κύκλος τους τελείωσε και βάλουν τέλος στις καριέρες τους, η πόρτα του Ολυμπιακού για να αναλάβουν κάποιο πόστο είναι ανοικτή. Σε κάθε περίπτωση, είναι πάρα πολύ πιθανό να παραμείνουν στο πλευρό του Μαρτίνς, είτε ως παίκτες είτε σε διαφορετικό ρόλο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.