Ads Top

Ρεκόρ καριέρας ο Διούδης!


Με τον Σωκράτη Διούδη παρατάχθηκε κάτω από τα γκολπόστ ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.
Ο Γιώργος Δώνης θέλησε να παρουσιαστεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο ντέρμπι και, κατά συνέπεια, δόθηκε η ευκαιρία στον 27χρονο να ισοφαρίσει το ρεκόρ καριέρας σε συμμετοχές.
Συγκεκριμένα, ο Θεσσαλονικιός τερματοφύλακας έφτασε τις 32 στο εφετινό πρωτάθλημα, επίδοση που είχε καταγράψει και τη σεζόν 2013-14, ήτοι στην τελευταία του χρονιά στον Άρη.

Τότε, ο Διούδης ήταν μόλις 21 ετών και το επόμενο καλοκαίρι μεταπήδησε στην Κλαμπ Μπριζ, όπου ίσως πίστεψε ότι θα εδραιωθεί, αλλά είδε την… πλάτη του Μάθιου Ράιαν.

Τελικά αυτό δε συνέβη, με συνέπεια να επαναπατριστεί για λογαριασμό του Πανιωνίου ως δανεικός και εν συνεχεία να μείνει ελεύθερος από τη βελγική ομάδα.

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ βολιδοσκόπησαν την περίπτωσή του, όμως ο Άρης ήταν εκείνος που απέσπασε την υπογραφή του.

Η δεύτερη θητεία του στη Θεσσαλονίκη δεν έμελλε να κρατήσει πολύ, αφού έναν χρόνο αργότερα ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για την απόκτησή του και τα κατάφερε.

Ο Διούδης ήρθε στο «τριφύλλι» τη σεζόν 2017-18, αρχικά έκανε λίγες συμμετοχές, όμως στη συνέχεια καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα και έκτοτε είχε μόνο ανοδική πορεία.

Πέρυσι κατέγραψε 26 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και συνέβαλε στον πολύ καλό α’ γύρο του Παναθηναϊκού, προτού η ομάδα πάρει την κατιούσα.

Η εφετινή σεζόν δεν άρχισε όπως θα έπρεπε για το «τριφύλλι», αφού στα πρώτα τρία ματς δέχθηκε οκτώ γκολ από Λαμία, ΟΦΗ και Άρη, ώσπου επήλθε η ισορροπία.

Ο Διούδης έκανε πολλές καλές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα ίσως το ντέρμπι του α’ γύρου των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου σταμάτησε κάθε προσπάθεια του αντιπάλου στο α’ ημίχρονο.

Από τις 10 Νοεμβρίου μέχρι τώρα μόλις μία φορά δέχθηκε δύο ή περισσότερα γκολ, δείγμα της θετικότατης παρουσίας που είχε ο ίδιος και οι αμυντικοί του.

Πλέον χρειάζεται ακόμα μία συμμετοχή στα δύο ματς που απομένουν για να σπάσει το ρεκόρ καριέρας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.